Τι τρέχει με την Σοφία Παυλίδου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου;

Τι τρέχει με την Σοφία Παυλίδου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου;

Η Σοφία Παυλίδου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Giorgos-Sofia
Οι φήμες λένε πως η Σοφία Παυλίδου και ο Γώργος Χρυσοστόμου είναι ζευγάρι. Η αλήθεια είναι πως μόνο οι δυο τους ξέρουν τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου για άλλη μια φορά ρωτήθηκε ανοιχτά από το περιοδικό Down Town για το τι ακριβώς τρέχει με τον συνάδελφό της:

«Ο Γιώργος είναι φίλος μου, δικός μου άνθρωπος και τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ότι θυμώνω, απλά αδιαφορώ. Θύμωσα πολύ όταν μου χρέωσαν ως… νέο σύντροφο, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αδελφός μίας κοπέλας που συνεργαζόμαστε. Καμία σχέση δεν είχαμε. Από την άλλη, από την στιγμή που δεν ενοχλεί τα παιδιά μου, δεν ενοχλεί κι εμένα».

Η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τα παιδιά της: «Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης