Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια στον «Γιούγκερμαν»

Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια στον «Γιούγκερμαν»

Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες είναι άκρως εντυπωσιακές 

0-9
Νέο θεατρικό στοίχημα και μάλιστα τολμηρό για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση του μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση «Γιούγκερμαν» που ανεβαίνει σε λίγες μέρες στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. 


Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος ερμηνεύει τον Φιλανδό Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, τον τυχοδιώκτη που παλεύει με τα φαντάσματά του και οδηγείται μετά τη ρωσική επανάσταση στην Ελλάδα.


Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες είναι άκρως εντυπωσιακές και αποδεικνύουν πως η Ζέτα Μακρυπούλια αφοσιώθηκε στον θεατρικό ρόλο της γι αυτό και περιόρισε σημαντικά τις τηλεοπτικές δουλειές της επιλέγοντας μόνο την παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1.


Το μυθιστόρημα, το τρίτο του συγγραφέα, γράφτηκε το 1938, δύο χρόνια μετά τη Χίμαιρα και πέντε χρόνια μετά τον Συνταγματάρχη Λιάπκιν, μαζί με τα οποία σχηματίζει την τριλογία με τίτλο Εγκλιματισμός κάτω από τον Φοίβο. Πλάι στο ενδελεχές ψυχογράφημα του ήρωα, ο «παραμυθάς από ράτσα» Καραγάτσης στο μυθιστόρημά του αυτό απεικονίζει με γλαφυρότητα την κοινωνική και πολιτική κατάσταση της μεσοπολεμικής Ελλάδας και καταθέτει την οπτική του γύρω από τη μπολσεβίκικη επανάσταση, τον κομμουνισμό, το τσαρικό καθεστώς.


0-9
img_9261f_copy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης