Ελένη Μενεγάκη: Έλυσε τη συνεργασία με συνεργάτη της μετά από 17 χρόνια

Ελένη Μενεγάκη: Έλυσε τη συνεργασία με συνεργάτη της μετά από 17 χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τον κομμωτή της σταμάτησε τη συνεργασία της και με τον στιλίστα της

Eleni_Menegaki
Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης δεν θα επιμελείται πλέον την ξανθιά και πλούσια κώμη της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» η παρουσιάστρια σταμάτησε τη συνεργασία της και με τον στιλίστα που είχε για δύο χρόνια τον Γιάννη Τράκα.  Εντύπωση πάντως προκάλεσε η λήξη αυτών των δυο συνεργασιών καθώς η Ελένη Μενεγάκη δύσκολα επιλέγει νέους συνεργάτες.


Τι είχε πει ο Γιάννης Μπουλούμπασης για την Ελένη Μενεγάκη στο «You Weekly»: «Ο κόσμος με ξέρει και το βλέπω και αυτό οφείλεται στην Ελένη Μενεγάκη. Γιατί αφενός είναι η μόνη Ελληνίδα σταρ και αφετέρου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Είναι οικογένειά μου, δεν μπορώ να τη δω σαν πελάτισσα και σαν ξένη, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κανέναν και ίσως κάποιοι με παρεξηγούν. Τους εξηγώ ότι η Ελένη είναι προτεραιότητά μου και ότι δεν θα την αφήσω για να κάνω άλλη και μπορεί να νευριάσουν. Όχι ότι η Ελένη θα μου πει «όχι», αλλά δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να το σκεφτεί καν. Δεν θέλω να τη δυσκολέψω, γιατί η γυναίκα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ στα 17 χρόνια συνεργασίας μας. Η Ελένη είναι πάρα πολύ απλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά και με το που θα με δει από μακριά θα καταλάβει τι έχω και με πιάσει με το γλυκό για να με ηρεμήσει. Αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα και της πω «σε χρειάζομαι», θα τρέξει».


View this post on Instagram

Χρόνια πολλα στη μεγάλη μου αγάπη ...στο κορίτσι μου το αγαπημένο .... @elenimenegaki ,εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου να είσαι πάντα καλα ...να είσαι πάντα τόσο γλυκός άνθρωπος ....και είναι μεγάλη μου τιμή που τόσα χρόνια είμαι δίπλα σου ...η αγάπη μου για σένα θα είναι παντοτινή ....είσαι μοναδική γιατί το αξίζεις ....❤️❤️ #love #beloved #friends #friendship #gorgeous #woman #super #star #celebration #eleni #happy #name #day #happynameday #hairstylist #hairbybouloubasis @bouloubasisv

A post shared by Bouloubasis Vasilis (@bouloubasisv) on

Κλείσιμο


Πάντως τόσο ο Βσαίλης Μπουλούμπασης όσο και ο Γιάννης Τράκας μέσα από τα social media είχαν ευχηθεί στην Ελένη Μενεγάκη χρόνια πολλά στις 21 Μαΐου για την ονομαστική της εορτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης