O Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για τη σχέση που έχει με Λιάγκα – Σκορδά

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για τη σχέση που έχει με Λιάγκα – Σκορδά

 «Με τον Γιώργο είµαστε φίλοι. Τον έχω στην καρδιά µου, ανεξαρτήτως αν βρισκόµαστε. Είναι ουσιαστική η σχέση µας. Με τη Φαίη έχουµε µια εξαιρετική σχέση», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Skorda-Ouggarezos-Liagkas
Αυτή την τηλεοτπική σεζόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Πώς ήταν όμως η σχέση του παρουσιαστή με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα; Ο ίδιος μίλησε για το τότε και το τώρα αποκάλυψε ότι η περίοδος που ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποχωρήσει από το Mega ήτα για εκείνον ένας «μικρός θάνατος».

- Η σχέση σου µε τη Φαίη Σκορδά πέρασε από 40 κύµατα…
∆εν πέρασε από 40 κύµατα. Ηταν µια δύσκολη χρονιά µετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το Mega. Ηταν ένας µικρός θάνατος. Χρειάζεται χρόνος για να συνειδητοποιήσεις και να συνειδητοποιήσουν και οι άλλοι τι έχει συµβεί. Αν σε πρόδωσαν, αν τους πρόδωσες όλο αυτό κράτησε έναν χρόνο. ∆εν περάσαµε φάση που µια µαλώναµε, µια τα βρίσκαµε, για να πούµε ότι περάσαµε από 40 κύµατα. Με τον Γιώργο είµαστε φίλοι. Τον έχω στην καρδιά µου, ανεξαρτήτως αν βρισκόµαστε. Είναι ουσιαστική η σχέση µας. Οταν βρισκόµαστε, είναι επειδή το θέλουµε και όχι γιατί ήµασταν όλη µέρα στη δουλειά και είπαµε να πάµε για φαγητό. Με τη Φαίη έχουµε µια εξαιρετική σχέση.

- Ηταν άδικο που κόπηκε το «Late night»;
∆εν θέλω να µεµψιµοιρώ και να κολλάω στο παρελθόν. Αν ήταν δίκαιό ή άδικο, το ξέρει το κανάλι. Είναι ένας επιχειρηµατίας που κοιτάει τι τον συµφέρει και τι όχι. Εγώ λέω ότι δεν έκανε καλά. Ξέρω ότι ο Γιώργος µερίµνησε οι συνεργάτες του να διοχετευθούν σε άλλα πόστα.

- Υπάρχει κάτι που ονειρεύεσαι να κάνεις;
Εχω και όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν µου αρέσει να µιλάω γι’ αυτά. Είναι πρόκληση να σου λένε «τρέξε µε αυτά τα παπούτσια», είναι σαν να µε ρωτάς µε τι παπούτσια µού αρέσει να τρέχω. Οταν θα τα φορέσω, θα δεις πόσο µπορώ να τρέξω. Προς το παρόν, δείτε µε µε αυτά τα παπούτσια, τα οποία είναι πάρα πολύ άνετα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης