Νόνη Δούνια: Φωτογραφήθηκα με μαγιό και μου το έβγαλαν με photoshop

Νόνη Δούνια: Φωτογραφήθηκα με μαγιό και μου το έβγαλαν με photoshop

«Όταν ξεκίνησε το photoshop ήταν κακό photoshop, φαινόσουν ψεύτικος. Μετά που το εξέλιξαν είναι πολύ πιο ωραία τα πράγματα, είπε η Νόνη Δούνια

Noni_Dounia
Η Νόνη Δούνια ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και hot μοντέλα της δεκαετίας του '90. Σε συνέντευξή της στο Πρωινό! μίλησε για την εποχή που ήταν μοντέλο και έκανε φωτογραφήσεις στα περιοδικά.

«Όταν ξεκίνησε το photoshop ήταν κακό photoshop, φαινόσουν ψεύτικος. Μετά που το εξέλιξαν είναι πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό και χωρίς δάχτυλο. Είχε σβηστεί και το δάχτυλο που κρατάει το μαγιό».

Και τόνισε: «Έκανα αγωγή, μήνυση, πήγα δικαστήριο. Πήρα μια αποζημίωση. Το θέμα είναι ότι είσαι black list μετά, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτές τις εκδόσεις».
Η Νόνη αναφέρθηκε επίσης στο My Style Rocks αλλά και στις πλαστικές. «Την πρώτη χρονιά με είχαν καλέσει να είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Δεν επιλέχθηκα, δεν μπήκα στο τελικό στάδιο. Βλέποντάς το μετά είδα ότι δεν θα ταίριαζα καθόλου. Είμαι πολύ ειλικρινής για να είμαι εκεί. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το πω, απλά θα το πω με έναν τρόπο που να μην προσβάλει τον άλλον».

Όσο για τις πλαστικές η Νόνη Δούνια είπε πώς η εποχή μας είναι πλαστική και πώς όταν ανοίγεις τα social media είναι όλα fake.

Η Νόνη Δούνια μιλάει για το photoshop και τις πλαστικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης