Άλλη χθες ...άλλη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!

Άλλη χθες ...άλλη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!

Σεμνή και ταπεινή χθες η Ελένη, λαμπερή και sexy σήμερα! Φαίνεται πως ο καλός της συνεργάτης, Νίκος Μουτσινάς, το έβαλε το χεράκι του και την ανέβασε λιγάκι την παρουσιάστρια...

Άλλη χθες ...άλλη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!
Σεμνή και ταπεινή χθες η Ελένη, λαμπερή και sexy σήμερα! Φαίνεται πως ο καλός της συνεργάτης, Νίκος Μουτσινάς, το έβαλε το χεράκι του και την ανέβασε λιγάκι την παρουσιάστρια που ήταν όλο χαρούλες, αγκαλιές και τραγουδάκια.

Μάλιστα, ο Νίκος σχολίασε και το μπλε εφαρμοστό φόρεμα της Ελένης, λέγοντας ότι τις τελευταίες ημέρες βασικό θέμα των εκπομπών ήταν τα φορέματα που επέλεγε να φορέσει στις πρεμιέρες της, τα οποία όλα ανεξαιρέτως ήταν μπλε. Φέτος όμως προς τι η κοραλλί αλλαγή; «Όλο μπλε φορούσες στις πρεμιέρες. Πέντε χρόνια φορούσες μπλε!», της είπε κι εκείνη απάντησε: «Φέτος τα πράγματα άλλαξαν το παραδέχομαι!»

Και αφού τα είπαν όλα… για φορέματα, για μακιγιάζ, για διακοπές, εκείνος της την πέταξε την σπόντα του: «Να σου info-tainment Ελένη Μενεγάκη…» και εκείνη απάντησε: «Επειδή εγώ αυτό δεν το παίζω πολύ καλά, καλύτερα να απευθυνθείς στον Τάσο Τεργιάκη!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης