Η Ελένη μας είπε ..."καλημέρα"!

Η Ελένη μας είπε ..."καλημέρα"!

Η αυλαία του «Καφέ με την Ελένη» άνοιξε και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι πια γεγονός. Χωρίς πολλά πολλά, ούτε μπαλόνια, ούτε τραγούδια, ούτε πυροτεχνήματα, όπως δηλαδή μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, η Ελένη μας καλημέρισε...

Η Ελένη μας είπε ..."καλημέρα"!

Η αυλαία του «Καφέ με την Ελένη» άνοιξε και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι πια γεγονός. Χωρίς πολλά πολλά, ούτε μπαλόνια, ούτε τραγούδια, ούτε πυροτεχνήματα, όπως δηλαδή μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, η Ελένη μας καλημέρισε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Μπορεί να μην κάναμε φοβερή έναρξη ,καταλαβαίνετε λόγω των ημερών που περνάμε για να μην σας πω των ετών, δηλαδή, όμως, ξεκινάμε μαζί. Ξέρω πως σας έλειψα, ξέρω πως μου λείψατε ...Εμείς εδώ τόσα χρόνια αλληλοσυμπληρωνόμαστε ...Σας δίνουμε χαμόγελο και μας δίνετε μία μεγάλη αγκαλιά ...Θέλω πάρα πολύ να σας ξανά ακούσω, θέλω πάρα πολύ να μάθω τα νέα σας, ξέρετε έχω μία μεγάλη αγάπη για όλους σας ...» και συνέχισε… «Και πάμε σιγά -σιγά ,λοιπόν, να ξεκινήσουμε, γιατί πολλά είναι τα νέα πράγματα που έχω να σας πω, αν και δεν έχουμε αλλάξει και πάρα πολλά πράγματα, δεν είμαστε εδώ στον "Καφέ" υπέρ των αλλαγών και το ξέρετε...».  

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης