Ειρήνη Μπουντούκη: Το plus size μοντέλο μιλάει (ανοιχτά) για τα κιλά του

Ειρήνη Μπουντούκη: Το plus size μοντέλο μιλάει (ανοιχτά) για τα κιλά του

«Πάντα άκουγα “κρίμα, τόσο όμορφη κοπέλα να έχεις τόσα κιλά”», λέει η Ειρήνη Μπουντούκη που ενθουσίασε τους κριτές του GNTM

Irirni_Bountouki
Η Ειρήνη Μπουντούκη είναι το plus size μοντέλο που πέρασε με τέσσερα ναι στην οντισιόν του Next Top Model. Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο περιοδικό Down Town για τα κιλά της αλλά και όσα άκουγε από τους γύρω της.

- Πάντα είχες περισσότερα κιλά;
Ήμουν πάντα η πιο ψηλή της τάξης και η πιο νταρντάνα. Δεν μπορώ να πω ότι δέχτηκα μπούλινγκ, αλλά περισσότερο λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο μεγάλωσα ήμουν μοναχικό παιδί. Λόγω της κατάστασης της οικογένειάς μου, δεν μπορώ να πω πως ήμουν από τα ευτυχισμένα παιδάκια που έπαιζαν ανέμελα.

Η Ειρήνη Μπουντούκη όταν εντυπωσίασε τους κριτές του Next top Model


- Ήταν στόχος σου να χάσεις κιλά;
Δεν έκανα ποτέ εξαντλητικές δίαιτες, αλλά είχα στο παρελθόν διατροφικές διαταραχές. Στα 18 και στα 19 είχα περάσει φάση βουλιμίας και από μικρή ηλικία είχα καταθλιπτικά επεισόδια. Κατάφερα να τα αντιμετωπίσω με ιατρική βοήθεια και πλέον είμαι πάρα πολύ καλά.

- Έχεις ακούσει ρατσιστικά σχόλια;
Ντυνόμουν συνέχεια με φαρδιές μαύρες φόρμες που δεν άφηναν να διακρίνεται καμία καμπύλη. Όταν άρχισα τη σχολή, έπιασα δουλειά σε κατάστημα με ρούχα και τότε άλλαξα το στυλ μου. Πάντα άκουγα: «κρίμα, τόσο όμορφη κοπέλα να έχεις τόσα κιλά».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης