Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει για το Nomads: «Είναι λυπηρό, με έβαλαν να βγάλω τα νύχια μου»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει για το Nomads: «Είναι λυπηρό, με έβαλαν να βγάλω τα νύχια μου»

Το μοντέλο βούρκωσε όταν μίλησε και για τον σύντροφό της

Θύμα Τούρκων εθνικιστών η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Το Nomads-Μαδαγασκάρη θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη στον Ant1. Στο ριάλιτι επιβίωσης οι ομάδες θα είναι… δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι. Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Η πρώτη είναι ένας επίγειος παράδεισος. Εκεί, οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους όσοι θα χρειαστεί να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.


Και οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.Στο Πρω1νό του Ant1 σήμερα, προβλήθηκαν δηλώσεις των γυναικών που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι περιπέτειας και είδαμε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να βουρκώνει. Το μοντέλο τόνισε πως είναι δύσκολο αυτό που πάει να κάνει και συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν μίλησε για τον σύντροφο της.


«Είναι μια λυπηρή ιστορία αυτή με τα νύχια μου. Με έβαλαν να τα βγάλω, τα κόψαμε σύριζα και αφαιρέσαμε το gel. Ο σύντροφος μου είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε ό,τι απόφαση και να παίρνω. Έτσι και τώρα είναι δίπλα μου,απλά είναι δύσκολο», εξομολογήθηκε.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης