Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Η Κατερίνα είναι ιδανική για το ρόλο της Αλίκης

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Η Κατερίνα είναι ιδανική για το ρόλο της Αλίκης

«Έχει όλα τα φόντα και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού

Tsimitselis-Geronikolou
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα. Φυσικά, ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή και για τα δημοσιεύματα που κάνουν κατά διαστήματα τον γύρο του διαδικτύου.

«Η αναπαραγωγή κάποιου γεγονότος δεν θεωρώ ότι είναι κακό. Το να δημοσιεύσεις κάτι, το οποίο δεν στέκει θεωρώ κακό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε αν έχει συνηθίσει να τον φωτογραφίζουν σε προσωπικές στιγμές: «Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται να σε φωτογραφίζουν με τη σύντροφο σου. Κακά όμως τα ψέματα, τώρα ειδικά μέσω των social media, έχουμε γίνει παπαράτσι του εαυτού μας».

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το νέο βήμα της συντρόφου του στο θέατρο, η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»: «Δεν είναι στον ρόλο της Αλίκης. Θα κάνει τη Λίζα Πετροβασίλη, θεωρώ ότι είναι ίσως η ιδανική γι’ αυτό τον ρόλο αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο. Έχει όλα τα φόντα και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή».

faysbook.gr Γιάννης Τσιμιτσέλης
Κλείσιμο
faysbook.gr Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης