Αγγελική Δαλιάνη: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τη βάφτιση του γιου της

Αγγελική Δαλιάνη: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τη βάφτιση του γιου της

Η ηθοποιός δημοσίευσε και φωτογραφίες 

Aggeliki_Daliani
Το απόγευμα της Δευτέρας η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης βάφτισαν τον γιο τους Νικήτα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.  Η Αγγελική, δυο ημέρες μετά, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το παρόν στη μοναδική αυτή στιγμή. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογρα΄φιες από τη βάφτιση, στον προσωπικό της λογαργιασμό στo Instagram και έγραψε στη λεζάντα:


«Η βάπτιση του μικρού μας Νικήτα ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή για εμάς γεμάτη αγάπη και χαμόγελα!!! Μωρό μου σου ευχόμαστε να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις μάχες της ζωής σου, όπως άλλωστε ήσουν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και πάλεψες. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια μας καθώς και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και χάρηκαν με τη χαρά μας!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κουμπάρο μας και νονό @panayiotiskoromilas . Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίξατε δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά».


Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η βάπτιση του μικρού μας Νικήτα ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή για εμάς γεμάτη αγάπη και χαμόγελα!!! Μωρό μου σου ευχόμαστε να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις μάχες της ζωής σου, όπως άλλωστε ήσουν από την πρώτη στιγμή που γεννηθηκες και πάλεψες. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια μας καθώς και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και χάρηκαν με τη χαρά μας!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κουμπάρο μας και νονό @panayiotiskoromilas . Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίξατε δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά: •όλο το προσωπικό του @amelie.inhighspiritsbar , •Την αγαπημένη μας φίλη @olgakaraververis για την στήριξη της στις ιδεες μου και το ονειρικό φόρεμα μου. •Την @jkevents.gr και @karaververis για την συγκλονιστική διακόσμηση του χώρου με άρωμα Κουβας και τις υπέροχες μπομπονιέρες αντίστοιχα!!! • Τα @stovabambini για τα βαπτιστικά και τα @celfieandco για τα μαρτυρικά •Τα @freshpatisserie για την επιμέλεια του candy bar και το @the_van_catering για τις λιχουδιές της βραδιάς •την @triantos.s.a •και τα @mark_milan_shoes Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!!!!!❤️ ___________________________________• #nikitas #christening

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης