Γνωστός ηθοποιός μιλάει για τις τελευταίες στιγμές του Σωτήρη Μουστάκα

Γνωστός ηθοποιός μιλάει για τις τελευταίες στιγμές του Σωτήρη Μουστάκα

Ο Πέτρος Ξεκούκης αναφέρθηκε στις τελευταίες μέρες του μεγάλου ηθοποιού αλλά και πώς του ανακοίνωσε ότι ήταν άρρωστος

Sotiris_Moustakas
Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του Σωτήρη Μουστάκα αλλά και για την μακρόχρονη φιλία τους.

Έχει καλές αναμνήσεις από τους επιθεωρησιακούς ηθοποιούς;
«Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες σεζόν έπαιξα σε επιθεωρήσεις. Με βοήθησε πολύ ο Χάρρυ Κλυνν , που μου έδωσε πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο γυναίκας για να φανώ. Επίσης, ο Κώστας Βουτσάς, που παίξαμε μαζί σε πολύ σπουδαίες επιθεωρήσεις, όπως και με τον Θανάση Βέγγο, τον Τόνυ Άντονυ αλλά και τη Βάσια Τριφύλλη. Ακόμη, έπαιξα πολύ με τον Στάθη Ψάλτη. Όμως τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από τον Σωτήρη Μουστάκα, με τον οποίο ήμασταν σαν αδέλφια. Σκέψου ότι εκμυστηρεύτηκε πρώτα σ’ εμένα ότι έχει καρκίνο, πριν το μάθει η κόρη του Αλεξία».

Ksekoukis_Moustakas


Δεν το ήξερε η κόρη του;
«Όχι, κανένας δεν το ήξερε, γιατί είχε τόση αγάπη στην Αλεξία, που δεν ήθελε να την πικράνει. Το ίδιο και τη γυναίκα του, τη Μαρία Μπονέλου, ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχτεί ότι είχε Αλτσχάιμερ. Όταν μου είπε για την αρρώστια του, ήμασταν περιοδεία στο Αιγαίο με την παράσταση «ΠΑΣΟΚ μου sorry». Μπαίνει στο καμαρίνι μου κλαίγοντας, ενώ το έργο βρισκόταν σε εξέλιξη και μου λέει:

Petros_Ksekoukis

«Πέτρο πήγα τουαλέτα και βγάζω πολύ αίμα». Πέφτει στην αγκαλιά μου και αρχίζει να κλαίει σαν μικρό παιδί. Με παίρνει τρέμοντας από το χέρι και πηγαίνουμε μαζί στην τουαλέτα. Βλέπω παντού αίματα. Την επομένη πηγαίνουμε μαζί στον γιατρό και του λέει: «Επειγόντως πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Έχει κάνει μεταστάσεις». Τον έβαλα τότε στο νοσοκομείο και με όρκισε σε εικόνα της Παναγίας να μην πω σε κανέναν τίποτα. Και δεν το έμαθε κανείς μέχρι τελευταία στιγμή. Εκείνη την περίοδο έπαιζε με τον Καρακατσάνη. Μου είχε τηλεφωνήσει ένα από τα τελευταία βράδια και μου είπε εξουθενωμένος: «Πέτρο, νομίζω δεν θα αντέξω να κάνω περιοδεία». Λίγες μέρες μετά πέθανε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης