Εβελίνα Νικόλιζα: Μου έχουν πει, “είσαι χοντρή αυτοκτόνα”

Evelina_Nikoliza

Για το ρατσισμό που έχει βιώσει όταν είχε πολλά παραπανίσια κιλά μίλησε η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα μετά από συνέντευξη της Ραλλίας Χρηστίδου που προβλήθηκε στην εκπομπή, Καλοκαίρι μαζί στις 10, μίλησε για τις “επιθέσεις” που δέχτηκε μέσω του διαδικτύου για τα κιλά της.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, υπήρξαν άτομα που της έγραψαν “αυτοκτόνα” με αφορμή το βάρος της:

«Έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια! Ένα σχόλιο που δεν με πείραξε, γιατί ήταν γραμμένο με χιούμορ έλεγε “πρέπει να μαγειρεύει αρκετά βαριά η Μπέσσυ Αργυράκη”. Εντάξει, γέλασα. Αλλά υπάρχουν και κακόβουλα σχόλια που τα γράφουν πολύ αρνητικά, ότι “είσαι χοντρή, καλύτερα αυτοκτόνα”.

Μου έχουν γράψει πολύ χοντρά πράγματα. Ναι, μου έχουν γράψει “καλύτερα αυτοκτόνα”. Γράφουν πάρα πολύ άσχημα πράγματα, αλλά μπορώ να σας πω ότι με επηρέασε τόσο όσο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πέσω στα πατώματα και θα κλάψω. Αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι “εντάξει, δεν με νοιάζει, ας λένε ότι θέλουν. Εγώ ξέρω”».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τι άλλο θ'ακουσουμε

Το επίπεδο παιδείας στην Ελλάδα είναι τρισάθλιο κ μοιάζει με τέταρτοκοσμικής χώρας! Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τέτοιους πολίτες, αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν! Θα έρθουν κ χειροτερα

Τα post σε social media

απαιτούν και ωραίο σώμα

Κακοήθεις

Δεν είναι και η Ουρανία να της γράφετε τέτοια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

papadakis_mpagia

«Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής

5