Οι αποκαλύψεις του «Τρελαντώνη» για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»

Xaris_Grigoropoulos

«Στα χρόνια της κρίσης δεν μπορεί να στηθεί μια τόσο μεγάλη παραγωγή γιατί ήταν ένα πολυέξοδο εγχείρημα», είπε ο Χάρης Γρηγόροπουλος

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 το «Καφέ της Χαράς» και υποδύθηκε τον «Τρελαντώνη» τόνισε πως η σειρά δεν θα επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Splash» ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί που τον ταυτίζουν με το ρόλο: «Όχι, όχι… Προς Θεού, δεν με ενοχλεί καθόλου να με ταυτίζουν με τον Τρελαντώνη. Ήταν ένας ρόλος που έτυχε να κάνει μεγάλη επιτυχία, αλίμονο αν γκρινιάζω κιόλας. Αυτά τα πράγματα έχουν πάντα δύο όψεις. Κάποιοι θα διστάζανε να μου προτείνουν μια δουλειά επειδή είχα χαρακτηριστεί με αυτόν τον ρόλο. Κάποιοι άλλοι είχαν το θάρρος να μου προτείνουν μια δουλειά γιατί πιστεύανε σε μένα ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα».

Για το αν θα επιστρέψει το Καφέ της Χαράς: «Όχι, δεν επιστρέφει το Καφέ της Χαράς. Ήταν μια μεγάλη παραγωγή. Ήταν μια παραγωγή που συνέβη στα χρόνια της Ελλάδας πριν την κρίση. Τώρα, στα χρόνια της κρίσης δεν μπορεί να στηθεί μια τόσο μεγάλη παραγωγή γιατί ήταν ένα πολυέξοδο εγχείρημα. Δεν μπορούν να γίνουν τώρα πια τέτοιες παραγωγές. Έχω μιλήσει με τον Χάρη και δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αννα

Κρίμα! Η σειρά ήταν τόσο επιτυχημένη που θα έπρεπε αναμφίβολα να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί. Ηταν ενδιαφέρουσα, αστεία, αθώα, περνούσε μηνύματα, αναδείκνυε πτυχές της ελληνικής ιστορίας και κουλτούρας. Όσο για το κόστος, δεν θεωρώ οτι ήταν καμία υπερπαραγωγή.. Μακάρι να αναθεωρήσουν..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης