Το «καρφί» του Αλέξη Κούγια για τη σχέση της Εύης Βατίδου

Το «καρφί» του Αλέξη Κούγια για τη σχέση της Εύης Βατίδου

«Εμένα τα παιδιά μου παρότι μεγάλωσαν δεν έχουν γνωρίσει ποτέ καμία προσωπική μου σχέση», λέει ο γνωστός δικηγόρος

Kougias-Vatidou
Ο Αλέξης Κούγιας είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική του ζωή αλλά και στην πρώην σύζυγό του. Τι λέει όμως για τη σχέση του με τις γυναίκες: «Ποτέ δεν έδινα περισσότερο χρόνο και πιθανώς να έχασα και πολύ ενδιαφέρουσες γυναίκες στη ζωή μου έτσι. Ο έρωτας είναι θείο δώρο! Εγώ πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που πάνε στην εκκλησία συμφεροντολογικά, γιατί εγώ έχω πει ότι στην εκκλησία πηγαίνεις μόνο ερωτευμένος κι ας γίνει μετά η ζωή σου μια τραγωδία».

Μπορεί να είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, όμως σημείωσε πως δεν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί. Ένας δεύτερος γάμος μάλιστα θεωρεί πως θα προκαλούσε προβλήματα και στα παιδιά του.

Όσον αφορά την παρούσα σχέση του είπε: «Μένω μόνος μου γιατί τα παιδιά μου με επισκέπτονται ό,τι ώρα θέλουν… Μένω ακριβώς απέναντί τους. Γνωρίζοντας τι προβλήματα αντιμετωπίζω εγώ με τα παιδιά μου, θα ήταν υπερβολικά εγωιστικό από την πλευρά της να απαιτούσε πράγματα που θα με έφερναν σε δύσκολη θέση».

Τι λέει όμως ο Αλέξης Κούγιας για το γεγονός ότι η Εύη Βατίδου έχει γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ; «Εμένα γιατί να με ενοχλήσει… Εμένα τα παιδιά μου παρότι μεγάλωσαν δεν έχουν γνωρίσει ποτέ καμία προσωπική μου σχέση. Νομίζω ότι ο άντρας δεν πρέπει να κρύβει την ηλικία του και να βάφει τα μαλλιά του… Έχω κλείσει τα 67 χρόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης