Φιλίνη για Μπάρμπα: Ήταν πολύ χοντρά αυτά που είπε

Φιλίνη για Μπάρμπα: Ήταν πολύ χοντρά αυτά που είπε

«Από την στιγμή που έδωσε τις κατάλληλες εξηγήσεις για μένα το συγκεκριμένο θέμα σταματάει εδώ» είπε η ηθοποιός σε δηλώσεις της

Barba-Filini
Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από καιρό ένα βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή DOT και στο οποίο η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα είχε αναφέρει «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ». Η Ελένη Φιλίνη που έχει ενοχληθεί από το άστοχο χιούμορ της μίλησε στο Full Life λέγοντας για το θέμα:

«Ήταν μια ιστορία πού πραγματικά με στεναχώρησε πάρα πολύ. Από το πουθενά έπρεπε να απολογούμαι για κατάπτυστες δηλώνεις μια γυναίκας που, όλες κι όλες, κι αν την έχω δει τρεις φορές στην ζωή μου. Με πήρε αμέσως και μου ζήτησε "συγνώμη". Ακόμα και με αυτό ήμουν διατεθειμένη να καταφύγω σε αγωγές. Ήταν πολύ χοντρά αυτά που είπε. Στείλαμε αρχικά ένα εξώδικο με τον δικηγόρο μου και έτσι υποχρεώθηκε να ζητήσει δημόσια "συγγνώμη" μέσω της ίδιας εκπομπής που εξαπέλυσε τις ύβρεις. Από την στιγμή που έδωσε τις κατάλληλες εξηγήσεις για μένα το συγκεκριμένο θέμα σταματάει εδώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης