Βάνα Μπάρμπα: Είμαι εδώ για να πω πράγματα πιο ουσιαστικά από την Ελένη Φιλίνη

Βάνα Μπάρμπα: Είμαι εδώ για να πω πράγματα πιο ουσιαστικά από την Ελένη Φιλίνη

«Ξέρεις η συγγνώμη και η ταπείνωση είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα και αν οι άνθρωποι δεν τη δέχονται είναι δικό τους πρόβλημα από κει και πέρα. Εγώ έκανα το χρέος μου», είπε η ηθοποιός

mparmpa-filini
Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την συνάδελφό της Ελένη Φιλίνη μετά από δηλώσεις της στην εκπομπή Dot.

«Πρέπει κάποια στιγμή να συζητώνται σε αυτήν την πατρίδα πράγματα πιο ουσιαστικά, δηλαδή κανείς δε θυμάται από μένα ότι όταν γέννησα έκανα φωτογράφιση με τη Φαίδρα στο Life&style και τα έσοδα τα δωρίσαμε για θερμοκοιτίδες για παιδιά με καρκίνο» είπε σχετικά και συνέχισε:

«Ποτέ δεν θα μιλούσα έτσι για έναν άνθρωπο. Πρέπει να πάψει η τηλεόραση να ασχολείται μόνο με το κακό και μόνο με το δεύτερο. Υπάρχουν πράγματα μεγάλα, ουσιαστικά. Γενικά με ενοχλεί όταν η ιδιωτική TV δεν ασχολείται με πιο καθημερινά πράγματα. Όλα αυτά τα έλεγα για μένα. Είπαμε να κάνουμε ένα τρίλεπτο που να λέμε αστεία, χαζά και εγώ τα έλεγα για μένα. Με έχετε ακούσει τόσα χρόνια εγώ να αναφερθώ σε ανθρώπους; Να βρίσω; Να λοιδορήσω; Ποτέ. Πώς θα το έκανα για έναν άνθρωπο που εκτιμώ και θαυμάζω; Ενώ το εξήγησα, κάποιοι δε δέχονται τη συγγνώμη. Ξέρεις η συγγνώμη και η ταπείνωση είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα και αν οι άνθρωποι δεν τη δέχονται είναι δικό τους πρόβλημα από κει και πέρα. Εγώ έκανα το χρέος μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης