Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει για τους άνδρες της ζωής της και συγκινείται

nena-xronopoulou

«Ο Τάσος Μητόπουλος έχει κάνει τατουάζ το όνομα και το πρόσωπο του γιου μου στο χέρι του», αποκάλυψε η ηθοποιός

Όταν μιλάει για το γιο της πάντα συγκινείται. Ο λόγος για την Νένα Χρονοπούλου η οποία με αφορμή τη νέα της εκπομπή στο «Νέο κανάλι» μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τον 13.5 χρονών γιο της αλλά και τον Τάσο Μητρόπουλο:

«Η σχέση του Τάσου με τον μικρό είναι σχέση λατρείας… Ο Τάσος έχει κάνει τατουάζ το όνομα και το πρόσωπο του γιου μου στο χέρι του. Μετά το θάνατο του άντρα μου μπήκε στη ζωή μου ο Τάσος, κούκλος μέσα και έξω, είναι και λεβέντης. Ο Τάσος αγκάλιασε το παιδί μου, που είναι ένα διαφορετικό παιδί και είμαι τυχερή και παρακαλώ τον Θεό να τον έχει καλά κάθε μέρα», σημείωσε για τους άντρες της ζωής της.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα όταν η κουβέντα έφτασε στο γιο της ο οποίος έχει προβλήματα υγείας: «Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει ένα μαγικό κουμπί και το πατάω και ο Χρήστος είναι 100% λειτουργικός… Θα προτιμούσα να μη ζω και να γίνει αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αυτά

είναι προβλήματα! Είναι αξιοθαυμαστοι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με τόση ψυχραιμία τέτοιου είδους θέματα. Ο Θεός να της δίνει δύναμη και μπράβο στον σύντροφό της γιατί και αυτουνου η θέση είναι πραγματικά δύσκολη.Τον σεβασμό μας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης