Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο για επέμβαση στο μάτι του

floriniotis_main01

Μετά το εγκεφαλικό ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά

Τον δικό του Γολγοθά συνεχίζει ν’ανεβαίνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και παραλίγο να του στερήσει την όραση, τώρα υποβάλλεται σε θεραπείες για να την αποκαταστήσει.

«Κάθε μήνα, για έναν χρόνο, θα μου κάνουν μια ένεση μέσα στο μάτι για να μπορέσουν να επαναφέρουν το φως μου» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Έγινε η πρώτη ένεση χτες και τώρα κάθε 10 του μηνός θα πηγαίνω στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ γι’ αυτόν τον λόγο».

Ο τραγουδιστής πάντως δεν κρύβει και την πικρία του για κάποιες κακεντρέχειες που έφτασαν στ’ αυτιά του:

«Στεναχωρήθηκα πολύ που κάποιοι νόμιζαν ότι εκμεταλλεύομαι το γεγονός για διαφήμιση. Τόσα χρόνια στον χώρο δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ούτε θα... έπαιζα με το θέμα της υγείας μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα Γκούντα που με βοήθησε στο πρόβλημα υγεία μου, αλλά και ψυχολογικά. Έκανε πράγματα για μένα σαν να ήμουν δικός της άνθρωπος».

Όμως τα προβλήματα υγείας φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για τον αγαπημένο καλλιτέχνη: «Σε λίγο θα μπω σε άλλο νοσοκομείο για τη βουβωνοκήλη μου, γιατί χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο. Γι’ αυτό και ακύρωσα κάποιες εμφανίσεις μου, για να δώσω βάση στην υγεία μου, και μετά να μπορέσω να αφοσιωθώ στο τραγούδι. Άλλωστε, όπως λέω πάντα, θα πεθάνω με το μικρόφωνο στο χέρι!».


φλορινιοτισ

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ass

Περαστικά σου άρχοντα.

Μη μασάς

Περαστικά, αιώνιε εφηβε!

Άρχοντας.

Περαστικα μεγάλεεε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης