Χριστίνα Μπόμπα: Μου αρέσει που έχω μεσογειακή περιφέρεια

Χριστίνα Μπόμπα: Μου αρέσει που έχω μεσογειακή περιφέρεια

Η μέλλουσα κυρία Τανιμανίδη αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της και χωρίς ενοχές λέει πως δεν μπορεί να αντισταθεί στα pancakes με σοκολάτα

mpompa
Η Χριστίνα Μπόμπα μας σε τρεις μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σάκη Τανιμανίδη. Η μελαχρινή καλλονή είναι στην πιο όμορφη φάση της ζωής της και απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή της. Η Χριστίνα, τα τελευταία χρόνια, επενδύει στο ευ ζην, αν και δηλώνει «τεμπέλα», και μιλά για τη δική της κοσμοθεωρία και τα μυστικά της διατροφής και της άσκησής της. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πάω να γυμναστώ κάθε μέρα, ζορίζομαι πάρα πολύ. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχω κάνει μια στροφή προς το ευ ζην, γιατί πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή προσέγγιση που μπορείς να έχεις για τον εαυτό σου. Η δική μου συμβουλή και ο δικός μου τρόπος προσέγγισης του ευ ζην είναι να ξέρεις πως πρέπει να ενεργήσεις για να είσαι υγιής και δυνατός, αλλά να μη σου δημιουργείται στρες αν παρεκκλίνεις», εξηγεί σε συνέντευξή της στο κυπριακό site, madamelefo.com.

H Χριστίνα από την πρώτη φορά που πήγε στον Άγιο Δομίνικο για να βρίσκεται δίπλα στον μέλλοντα σύζυγό της, μυήθηκε στη yoga και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε πως πρόκειται για ένα είδος άσκησης που της ταιριάζει απόλυτα. «Γυμνάζομαι 3 με 4 φορές την εβδομάδα, αλλά και τις ημέρες που δεν γυμνάζομαι προσπαθώ να περπατάω και να κάνω λίγα squats. Είμαι ένας ενεργός άνθρωπος και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία αθλούμαι με όποιο τρόπο. Συστηματικά κάνω yoga, που μπήκε στη ζωή μου πριν από ενάμιση χρόνο όταν ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, και kick boxing», αναφέρει ενώ δεν ξεχνά να κάνει διαλογισμό.

Κλείσιμο

Τη διατροφή της την προσέχει όχι όμως με τον «παραδοσιακό τρόπο». «Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, όχι θερμιδικά αλλά θρεπτικά. Δε με ενδιαφέρει αν αυτό που θα φάω έχει παραπάνω θερμίδες με ενδιαφέρει αν θα κάνει καλό στον οργανισμό μου. Κατά 90% ακολουθώ ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, αβγά, αβοκάντο, υγιεινό μεσημεριανό και light βραδινό. Τα τελευταία χρόνια μου βγαίνει μια απομάκρυνση από το κρέας», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα. Σε τι όμως δεν μπορεί να αντισταθεί; «Είμαι γλυκατζού. Στις κρέπες και στα pancakes με σοκολάτα δεν μπορώ να αντισταθώ. Τι να κάνουμε… ουδείς τέλειος»!

Κι αν είστε της άποψης πως η τελειότητα είναι βαρετή… σίγουρα ανήκετε στο team Μπόμπα αφού όχι μόνο δεν επιδιώκει εμμονικά την τελειότητα αλλά αγαπά και τις ατέλειές της. Κι αν δε μας πιστεύετε…

Σε λίγες μέρες επιστρέφω στην Ελλάδα για να περασουμε τρεις μοναδικές μέρες στο #HopeYogaRetreat! Μένουν λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις που μπορείτε να κλείσετε από αύριο μέχρι την Πέμπτη στο @nisiraches (2238031809 | info@nisi.com.gr). 11-13 Μαΐου θα κάνουμε Yoga με την @aleksandra_yoga , εκδρομές, καραόκε και όλα αυτά για καλό σκοπό, αφού τα κέρδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ΕΛΙΖΑ: την Εταιρία Κατά της Παιδικής Κακοποίησης. Το @fuzeteagreece θα διπλασιάσει τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν. Σας περιμένω και ανυπομονώ για αυτό το μοναδικό τριήμερο 💙 #yogaretreat 📸 @kasi.tani

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on


«Είχα και έχω κυτταρίτιδα, όπως η πλειοψηφία των γυναικών, αλλά με απασχολεί στο επίπεδο που πρέπει, δεν με καθορίζει. Κανείς δεν πρέπει να προβληματίζεται ή να χαλιέται με τις ατέλειές του. Κι εγώ ας πούμε έχω μεσογειακή περιφέρεια. Πλέον, όχι μόνο δε με ενοχλεί αλλά μου αρέσει κιόλας. Πρέπει όσο μεγαλώνουμε να αγαπάμε όλα όσα έχουμε και μας διαφοροποιούν από τα πρότυπα. Όταν ήμουν μικρή έβλεπα τα πολύ αδύνατα μοντελέ σώματα και τα ζήλευα λίγο, πλέον όμως καταλαβαίνω ότι έχω ένα σώμα με καμπύλες, με πολύ λεπτή μέση και μεσογειακή περιφέρεια και το έχω κάνει όπλο μου γιατί συνειδητοποιώ ότι έχω ένα υγιές θηλυκό κορμί. Απλώς προσέχω μεγαλώνοντας να μην παχύνω και να μην αφεθώ», δηλώνει.

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα δίνει τα δικά της tips για έναν υγιή οργανισμό, λέγοντας «κοιμάμαι 8 ώρες την ημέρα. Πίνω πολύ νερό. Κάνω οτιδήποτε με κάνει χαρούμενη και είμαι ερωτευμένη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης