Λίτσα Γιαγκούση: Μετά το χωρισμό μας με τον Δάντη είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια

giagkousi_dantis_new

Τι λέει η τραγουδίστρια για το νέο χιτ του πρώην της «Κ@ρι@λ@ σε μισώ»

Την Λίτσα Γιαγκούση φιλοξένησε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά η οποία αποκάλυψε πώς μετά το χωρισμό τους λόγω διάφορων προσωπικών θεμάτων είχαν να μιλήσουν 10 χρόνια.

«Με τον Χρήστο Δάντη ήμασταν μαζί 5 χρόνια μαζί με το γάμο. Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη δεν είχαμε καλή σχέση για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω γιατί. Όχι για τη δουλειά. Εξαιτίας προσωπικών θεμάτων. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω ξεχάσει. Αλλά δεν είχαμε επαφή για 10 χρόνια. Αλλά τώρα έχουμε ωραία σχέση. Έχουμε τη σχέση που πρέπει να έχουν άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν. Το βρίσκω τρελό να έχεις αγαπηθεί με κάποιον άνθρωπο, να έχει υπάρξει ο άνθρωπος σου και μετά να χωρίζεις και να μη λες ούτε καλημέρα. Βρισκόμαστε για να τα πούμε. Τηλεφωνιόμαστε. Δεν θα υπήρχε λόγος να έχουμε τυπική σχέση. Γενικά δεν έχω τυπικές σχέσεις. Αν δεν είναι ουσιώδεις δεν τις θέλω καθόλου», ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση.

dantis_-giakgkousi


Η τραγουδίστρια μίλησε και για το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Κ@ρι@λ@ σε μισώ» που έχει προκαλέσει ντόρο.
«Αυτό που ήθελε το κατάφερε. Ο Χρήστος είναι πολύ ροκ παιδί. Είναι ένας πολύ ευφυής καλλιτέχνης. Μεγάλος καλλιτέχνης. Εμένα δεν μου αρέσει να σχολιάζω συνανθρώπους και δη καλλιτέχνες, πόσο μάλλον τώρα τον Χρήστο. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε το κατάφερε. Ακούω ότι γίνεται επιτυχία το κομμάτι».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Να ξαναδέσει ο δεσμός

Να τα ξαναβρούμε να δέσει ο δεσμός , αλλά Ρίτσαρντ Μπάρτον και Λίζ Ταίηλορ να γίνει 2ος γάμος , και δροσερή είναι ακόμη η Λίτσα και νέα παιδιά είναι και έμπνευση στον Χρήστο θα έρθει και θα σφίξει το πράγμα. Και η θρησκευτική τελετή γάμου στο ναό των Ταξιαρχών , εξαίρετο έργο Τσίλλερ, στα Βίλια Αττικής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης