Παντρεύεται ο γιος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Παντρεύεται ο γιος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Οι δύο νέοι θα παντρευτούν την τελευταία μέρα του Ιουνίου στην Ανάβυσσο

guitar

Χαράς ευαγγέλια για τον γιο του επιχειρηματία και τραγουδιστή, Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή.

Ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Διαμαντή Πατέρα, της καλλονής από τη γνωστή ναυτιλιακή οικογένεια, που δραστηριοποιείται και σε πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό επίπεδο, και του επιτυχημένου επιχειρηματία και τραγουδιστή Χρήστου Κυριαζή, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

Σύμφωνα με την Espresso ο όμορφος Άρης Ξυλάς, τον οποίο ανέθρεψε ο εφοπλιστής Γιάννης Ξυλάς, ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του σαν να πρόκειται για δικό του παιδί, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι της αγαπημένης του. Στο πλαίσιο μίας διακριτικής τελετής, οι δύο νέοι θα παντρευτούν την τελευταία μέρα του Ιουνίου στην Ανάβυσσο.

Πηγή: peoplegreece.gr


Ο Άρης Ξυλάς
arhs_jylas
Κλείσιμο


Ο Άρης δεν πρόκειται για ένα συμβατικό παιδί του κοσμικού χώρου, που αγαπά να παρευρίσκεται σε πάρτυ και δεξιώσεις, αλλά προτιμά να διατηρεί low profile. Ιδιαίτερα rock και με ταλέντο στα καλλιτεχνικά, έχει αναλάβει κατά καιρούς διάφορα projects, με πιο χαρακτηριστική τη συνεργασία του με τους Onirama, των οποίων σκηνοθέτησε το βιντεοκλίπ πίσω στο 2014: Πρόκειται για το ανατρεπτικό video της επιτυχία τους «Μια βόλτα».
christos-kyriazis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης