Άνθιμος Ανανιάδης- Μαρία Νεφέλη Γάζη: H κρίση στη σχέση τους είναι δεδομένη

Άνθιμος Ανανιάδης- Μαρία Νεφέλη Γάζη: H κρίση στη σχέση τους είναι δεδομένη

Τι είπε η μητέρα του ηθοποιού για το ζευγάρι -Η Γαζή μετά το unfollow στον Άνθιμο διέγραψε και το λογαριασμό της στο Instagram

anthimos-gazi
Πριν από ένα περίπου μήνα, ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Τόσο ο ίδιος όσο και η 19χρονη σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γάζη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του Τιμόθεου. Και, αν και είναι τρισευτυχισμένοι για το αγγελούδι τους, οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του.

Δεν πάει πολύς καιρός από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση και θα ορκιζόμασταν πως πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ωστόσο, πρόσφατα η νεαρή έκανε unfollow τον Άνθιμο στο instragram και μετά διέγραψε εντελώς το λογαριασμό της. Η μητέρα του Άνθιμου, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» είπε σχετικά: «Αγαπώ πολύ και τους δύο, αλλά σέβομαι την οικογενειακή τους ζωή. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν πράγματα, με πρωτοβουλία που πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο Άνθιμος».

Από τα λεγόμενα της ηθοποιού καταλαβαίνουμε πως όντως το ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί πριν ανακοινωθεί κάτι επισήμως από τον ίδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης