Το τρυφερό μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γιο της, ο οποίος έκλεισε μία εβδομάδα ζωής

Το τρυφερό μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γιο της, ο οποίος έκλεισε μία εβδομάδα ζωής

«Νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια», έγραψε μεταξύ άλλων 

tsimtsimli01
Την προηγούμενη Παρασκευή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε για τρίτη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο μικρός, θα πάρει το όνομα Ιωάννης-Εφραίμ και σήμερα, συμπλήρωσε μια εβδομάδα ζωής! Με αφορμή το ιδιαίτερο αυτό γεγονός, η Σταματίνα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το μαιευτήριο και μέσω της λεζάντας έγραψε όλα όσα νιώθει.

«Σήμερα ο πρίγκιπας μας γίνεται μιας εβδομάδας και νιώθω ότι είναι δύσκολο να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω. Ίσως γιατί είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή επειδή κάποια συναισθήματα και καταστάσεις δεν περιγράφονται με λέξεις όσο κι αν προσπαθήσεις! Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά που κρατάω το τρίτο μας μωράκι στην αγκαλιά μου, νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια!


Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βαγγέλη Δεδούλη που όλα αυτά τα χρονιά ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα! Πάντα ψύχραιμος κι ενθαρρυντικός, τις μαίες μου Νάνσυ και Γιώτα γιατί ήταν πάντα διαθέσιμες και υποστηρικτικές αλλά και όλο το προσωπικό του Μητέρα για την ζεστή και άψογη φιλοξενία.

Ευχαριστώ πολύ όμως και όλους εσάς που χαρήκατε με την χαρά μας και μας το δείξατε με κάθε τρόπο!», έγραψε.



Κλείσιμο
Δείτε την ανάρτηση της:



Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται μιας εβδομάδας και νιώθω οτι είναι δύσκολο να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω. Ίσως γιατί είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή επειδή κάποια συναισθήματα και καταστάσεις δεν περιγράφονται με λέξεις όσο κι αν προσπαθήσεις! Το σίγουρο είναι ότι αυτη τη φορά που κρατάω το τρίτο μας μωράκι στην αγκαλιά μου, νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια! Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βαγγέλη Δεδούλη που όλα αυτά τα χρονιά ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα! Πάντα ψύχραιμος κι ενθαρρυντικός, τις μαίες μου Νάνσυ και Γιώτα γιατί ήταν πάντα διαθέσιμες και υποστηρικτικές αλλά και όλο το προσωπικό του Μητέρα για την ζεστή και άψογη φιλοξενία. Ευχαριστώ πολύ όμως και όλους εσάς που χαρήκατε με την χαρά μας και μας το δείξατε με κάθε τρόπο! #motherof3 #💙 #newborn #sohappy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης