Έλενα Παπαρίζου - Τόνι Μαυρίδης: Αυτή η κόντρα δεν έχει τέλος

mavridis-paparizou

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι λύνει πλέον τις διαφορές του μόνο στις δικαστικές αίθουσες

Η Έλενα Παπαρίζου αν και είναι πλέον μία χαρά στα προσωπικά της και τη σχέση της με τον Αντρέα Καψάλη, δεν έχει καταφέρει να κλείσει οριστικά την υπόθεση της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το 2006 το ζευγάρι είχε αγοράσει μία μεζονέτα αξίας 520.000€ με τη λήψη δανείου. Μετά το χωρισμό του όμως, στο σπίτι αυτό κατοικεί πια ο Τόνι Μαυρίδης, με την τραγουδίστρια να του ζητά για την παραμονή του την καταβολή ενός ενοικίου. Το ύψος του θα συζητηθεί εντός των δικαστικών αιθουσών στις 3 Μαΐου, όπου οι δυο πρώην σύντροφοι θα συναντηθούν και πάλι ως αντίδικοι στη δίχως τέλος διαμάχη τους.

Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες συμβιβασμού, δεν έχει μπορέσει να επιτευχθεί μέχρι τώρα η εύρεση μίας συναινετικής λύσης. Αν και στην αρχή ο Τόνι Μαυρίδης δεν ήταν αντίθετος στην πώληση και την εξ ημισείας κατανομή του τιμήματος, η διαδικασία δεν προχώρησε. Στην κατοικία που έζησαν μαζί με την Έλενα για 5 χρόνια, μένει πλέον μόνος του, χωρίς μάλιστα να καταβάλλει τις δόσεις του δανείου.

Η Έλενα Παπαρίζου από τη μεριά της, διεκδικεί τώρα 25.000€ ως διαφυγόντα κέρδη που θα προέκυπταν αν από το 2011 έως το 2015 είχε υπό ενοικίαση την πολυτελή αυτή μεζονέτα.

Μένει να δούμε πως θα λήξει τελικά η μεταξύ τους υπόθεση, ενώ και οι δύο φαίνονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσα θεωρούν πως τους αναλογούν.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Έλεος!

Μεγάλος καραγκιόζης αυτός..Τουλάχιστον η Παπαρίζου έβαλε μυαλό στον επόμενο. Άλλου στυλ άντρας ο μηχανικός, καλλιεργημένος από τζάκι με δική του περιουσία. Διαφορά επιπέδου. Γιατί κάποιες πάνε και ξαναμπλέκουν με ίδιους καραγκιόζηδες..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

masterchef-ena-pic

Το vegan πιάτο έστειλε τον Θάνο από την αρχηγία στην υποψηφιότητα μαζί με τον Ζαχίρ και τον Παντελή, ενώ η Σπυριδούλα κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και θα είναι για πρώτη φορά αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία

8