DWTS: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που πηγαίνουν στον τελικό του show

DWTS: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που πηγαίνουν στον τελικό του show

Δείτε το βίντεο από τον χθεσινό ημιτελικό 

FINALIST
Το DWTS βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού την άλλη Παρασκευή θ’ αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του show του ΑΝΤ1. Στον τελικό δεν κατάφεραν να φτάσουν δύο από τα πέντε ζευγάρια τα οποία αποχώρησαν στον χθεσινό ημιτελικό. Το DWTS βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού την άλλη Παρασκευή θ’ αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του show του ΑΝΤ1.


Στον τελικό δεν κατάφεραν να φτάσουν δύο από τα πέντε ζευγάρια τα οποία αποχώρησαν στον χθεσινό ημιτελικό. Αρχικά, ανακοινώθηκε από την Ευαγγελία Αραβανή πως στον τελικό την επόμενη Κυριακή, δεν θα διαγωνιστούν ο Κώστας Τσουρός και η χορογράφος του Μαρία Τσίτου, καθώς συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό σε συνδυασμό με τη βαθμολογία των κριτών.

Στην συνέχεια, ακολούθησε η διαδικασία για τη δεύτερη αποχώρηση. Η Όλγα Πηλιάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν οι διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν λίγο πιο πάνω από τον Κώστα Τσουρό στα αποτελέσματα αποχώρησης, γι΄αυτό και έδωσαν μια τελευταία μάχη στο dance off.


Οι δύο τους χόρεψαν ξανά μπροστά στους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν ποια από τις δύο θα αποχωρήσει. Το Dancing With The Stars 6 αποχαιρέτησαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο καβαλιέρος της, Τάσος Ρούσος, καθώς οι κριτές έδωσαν το εισιτήριο στην Όλγα. Έτσι, στον τελικό την ερχόμενη Κυριακή θα δούμε, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Όλγα Πηλιάκη.


Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης