Μαρία Μπακοδήμου: Για τα προσωπικά μου θα μιλήσω μόνο αν με τσακώσετε

Μαρία Μπακοδήμου: Για τα προσωπικά μου θα μιλήσω μόνο αν με τσακώσετε

«Θα μιλούσα ξανά για τα προσωπικά μου, μόνο αν δεν μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα μιλήσω για τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά

Maria_Mpakodimou
Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις γυναίκες εκείνες που προστατεύουν την προσωπική τους ζωή και πολύ σπάνια μιλούν για αυτή. Ύστερα από το διαζύγιό της η μόνη σχέση της που έγινε γνωστή ήταν εκείνη με τον εικαστικό Τίμο Λειβαδίτη, η οποία έληξε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι, αν και χώρισαν, εξακολουθούν να συνεργάζονται επαγγελματικά στην εταιρεία ρούχων που έχει εκείνη.

«Δεν συνεργαζόμαστε πια» αρκείται να πει, ενώ το ίδιο φειδωλή στις απαντήσεις της είναι αν υπάρχει κάτι νέο και συναρπαστικό στην προσωπική της ζωή. «Θα μιλούσα ξανά για τα προσωπικά μου, μόνο αν δεν μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα μιλήσω για τη ζωή μου, παρά μόνο αν με τσακώσετε» είπε στο περιοδικό People.

Η σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση που έχει σήμερα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Με τον Φώτη, αν και είχαν γραφτεί διάφορες ανακρίβειες για τη σχέση μας, είμαστε καλά. Έχουμε ζήσει μια ζωή μαζί. Έχει βαφτίσει τον Άρη, το μικρότερο γιο μου, κι εγώ τον Γιώργο. Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε. Το γεγονός πως δεν συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει στο παραμικρό τη σχέση μας».

Όσο για τον αν θα την ξαναδούμε άραγε με τον Φώτη Σεργπουλόπουλο τηλεοπτικά, η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Ο κύκλος έκλεισε, αλλά μπορεί να ανοίξει ένας άλλος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης