Παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι καναλάρχης την... πούλησε σε άλλο κανάλι

0339_GIOYLI_ILIOPOYLOY_10102016

Η Γιούλη Ηλιοπούλου μίλησε για την εν αγνοία μετακίνησή της από το New Channel στο ΣΚΑΪ αλλά και για την κόντρα που είχε με την Αννίτα Πάνια

Την Γιούλη Ηλιοπούλου την γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από την εκπομπή «Οι λογοδοσμένοι» στο Star Channel. H εκπομπή της ήταν το αντίπαλο δέος του «Χρυσό κουφέτο» που παρουσίαζε με επιτυχία την ίδια περίοδο η Αννίτα Πάνια.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα κοινά μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε τόσο στην κόντρα που είχε τότε με την Αννίτα όσο και για το ότι καναλάρχης την... πούλησε σε άλλο κανάλι εν αγνοία της.

«Οι Λογοδοσμένοι κράτησαν 8 σεζόν. Είχαμε 75 γάμους. Εγώ ξεκίνησα στο New Channel, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υπερβολικά υψηλά γι’ αυτό το μικρό κανάλι τότε και μια μέρα, μετά από 5-6 μήνες περίπου, με κάλεσε ο καναλάρχης μου και μου λέει: «Ξέρεις, έχεις μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ»! Λέω «πώς έχω μετακινηθεί και δεν το ξέρω εγώ»; Μου απάντησε: «Έχουμε κάνει συμφωνία μεταξύ μας, σε ζήτησαν και θα πας εκεί». Με πούλησαν κανονικότατα. Αλλά για μένα ήταν πολύ ευχάριστο ότι έκανα μεταγραφή σε ένα μεγαλύτερο κανάλι, χωρίς να κουνήσω το δάχτυλό μου. Υπήρχε μεγάλη κόντρα με την Αννίτα Πάνια, γιατί ήμασταν απέναντι. Η τηλεθέαση μοιραζόταν. Μου είχαν ζητήσει να το ξανακάνω αλλά δεν ήθελα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης