Γιώργος Αγγελόπουλος: Αν μάθετε πότε φεύγω για Άγιο Δομίνικο πείτε μου κι εμένα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αν μάθετε πότε φεύγω για Άγιο Δομίνικο πείτε μου κι εμένα

Ο Ντάνος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμφανίζεται στο Survivor και σωστά έπραξε καθώς η είδηση ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του protothema

ntanos_survivor
Για το ενδεχόμενο να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο πήρε θέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά από δημοσιεύματα που τον θέλουν να κάνει ένα «πέρασμα» από το φετινό κύκλο του Survivor!


Όπως σας ενημερώσαμε την Κυριακή ως πρωταπριλιάτικο αστείο, ο νικητής του περσινού Survivor θα εμφανιστεί για νέες περιπέτειες στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης, με το επεισόδιο να προβάλλεται την Κυριακή του Θωμά. Το δημοσίευμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αμέσως έγινε viral. Σήμερα, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή της με τον Ντάνο και τον ρώτησε πότε τελικά φεύγει για Άγιο Δομίνικο.  


«Δεν έχω καμία ενημέρωση ότι θα βρεθώ στον Άγιο Δομίνικο όπως γράφτηκε. Δεν δέχθηκα κανένα τηλεφώνημα και δεν έχω καμία ενημέρωση», δήλωσε τηλεφωνικά ο Γιώργος στο Πρω1νό και κατέληξε: «Eπομένως, αν δεν το γνωρίζω εγώ, πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιες πληροφορίες; Είναι άξιον απορίας! Αν μάθετε, πάντως, πότε φεύγω για Άγιο Δομίνικο, πείτε μου κι εμένα!». Ντάνο, μόλις πήρες την απάντηση σου.


Καλό μήνα σε όλους! 



Peoplegreece.com - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά αν μπαίνει στο Survivor
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης