Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Η ανάρτηση στο Instagram και η απάντηση σε όσους έσπευσαν να πουν ότι έχει αναρρώσει πλήρως από το σοβαρό τροχαίο

ilias_vrettos
Στις 19 Φεβρουαρίου ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε  σοβαρό τροχαίο, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες. Μάλιστα, λόγω των σοβαρών κακώσεων ο τραγουδιστής χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Ο τραγουδιστής μετά το εξιτήριο που πήρε, παραχώρησε συνεντεύξεις και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αυτό φαίνεται πως επηρέασε κάποιους στο να πουν ότι έχει αναρρώσει τελείως. Ο τραγουδιστής διάβασε τα εν λόγω δημοσιεύματα και θέλοντας να δώσει ένα τέλος, ξεκαθάρισε τα πράγματα για την κατάσταση της υγείας του.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram και μέσω της λεζάντας, τόνισε: «Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν… Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρής, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη… Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νέυρα σου, μάχη με τον εαυτό σου… Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας…».


Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν... Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρής, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη... Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νέυρα σου, μάχη με τον εαυτό σου... Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας... Με αγάπη, ΗΒ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης