Ελένη Φουρέιρα: Με στρας, avatar και πανάκριβο ρούχο στην Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Με στρας, avatar και πανάκριβο ρούχο στην Eurovision

Όσοι έχουν δει τι θα φορέσει στη σκηνή δηλώνουν ότι θα είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει φορέσει στην καριέρα της

fureira_main01
Η Ελένη Φουρέιρα, όπως είναι γνωστό, θα εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, την Κύπρο με το χορευτικό τραγούδι Fuego. H Ελένη εκτός από το τραγουδιστικό της ταλέντο είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την κίνηση της και τα... εκρηκτικά χορευτικά της επί σκηνής. 

Για αυτό λοιπόν το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει φέτος θα κριθεί αρκετά από την εμφάνιση και την σκηνική της παρουσία στη Λισαβόνα. Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος- ειδικός στα θέματα για τη Eurovision-  μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε κάποια στοιχεία για την εμφάνιση της Ελένης στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. 

Κλείσιμο
«Δεν θα είναι μόνη της επί σκηνής. Θα έχει μαζί της τέσσερις χορεύτριες που τραγουδάνε και χορεύουν. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει το 2003 με τη Σερτάμπ», ανέφερε αρχικά, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει το ρούχο που θα επιλέξει η Ελένη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου.


«Θα λάμπει κυριολεκτικά μέσα από το ρούχο που ετοιμάζει για εκείνη ο Βρεττός Βρεττάκος. Θα έχει πολλά στρας και όσοι το έχουν δει έχουν πει ότι είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει φορέσει στην καριέρα της η τραγουδίστρια. Πρόκειται να θυμίζει Avatar, καθώς θα τονίζει πολύ το σώμα της», αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης