Η Λίτσα Πατέρα βάζει τέλος στις φήμες- «Δεν έχω καρκίνο»

Η Λίτσα Πατέρα βάζει τέλος στις φήμες- «Δεν έχω καρκίνο»

«Eίναι πολύ κακό αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Έχω πρόσφατες εξετάσεις, έκανα τώρα κάτι εξετάσεις. Να το αποσύρετε γιατί ίσως να τα πούμε αλλιώς! Με την υγεία των ανθρώπων δεν παίζουν, είπε φανερά ενοχλημένη η αστρολόγος 

Για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι αντιμέτωπη με τον καρκίνο μίλησε δημόσια η Λίτσα Πατέρα, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στις φήμες και στις αναληθείς πληροφορίες.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η αστρολόγος διαγνώστηκε με όγκο στο στήθος και άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Επειδή με ρωτάς πως είμαι και επειδή έχω κάποιο λόγο να πω κάποια πράγματα, θα μου επιτρέψεις. Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν γραφτεί στα sites αναληθή πράγματα. Δεν νοσηλεύτηκα ποτέ στον Ευαγγελισμό, δεν έκανα ποτέ αφαίρεση και δεν έχω καρκίνο!», είπε η Λίτσα λίγο πριν κάνει τις ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας στο Πρω1νό.


 Χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της, κατέληξε: «είναι πολύ κακό αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Έχω πρόσφατες εξετάσεις, έκανα τώρα κάτι εξετάσεις. Να το αποσύρετε γιατί ίσως να τα πούμε αλλιώς! Με την υγεία των ανθρώπων δεν παίζουν. Λοιπόν, συγγνώμη, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά!».


Δείτε στο βίντεο όσα είπε η αστρολόγος:
ΣΧΟΛΙΑ (3)

γιατί δείχνετε τέτοια άτομα ανάξια λόγου;

υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ,πλήν του οικονομικού, να δείχνετε στον κόσμο τέτοια ανάξια λόγου και έργου άτομα " αστρολόγες" που ζούν μέσα στο ψέμα και την απάτη- επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια ανόητα ζωδιακά κλισέ για δόλωμα και ψαρεύουν αγράμματες προληπτικές γυναικούλες για να τους αδειάσουν την κάρτα αρχικά με τα "τηλεμηνύματα -συμβουλές " και τελικά με τα ξόρκια και τα μαντζούνια τους πάντα μέσα απο την τράς τιβί;

τελικα

ηταν κάλος .......

Και πως το ξέρουμε

Ακούσαμε τόσα ψέματα από το Τσίπρα που δεν πιστεύουμε τίποτα. Περστικά όπως και να 'νάναι γιατί μας αρέσει το πρόγραμμά σου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης