Ο νικητής του «The Voice Of Greece» στο πρώτο του τραγούδι

Ο νικητής του «The Voice Of Greece» στο πρώτο του τραγούδι

Ο «Πειρασμός» είναι μια φρέσκια διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη που τραγούδησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι Τριο Καντσόνε 

Ο νικητής του «The Voice Of Greece» στο πρώτο του τραγούδι
Ο νικητής του φετινού The Voice of Greece Γιώργος Ζιώρης κυκλοφορεί το πρώτο του single «Πειρασμός», και είναι πραγματικά… ακαταμάχητος.

Ο «Πειρασμός» είναι μια φρέσκια διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη που τραγούδησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι Τριο Καντσόνε στην ταινία «Η Μουσίτσα» το 1959, το οποίο αργότερα διασκευάστηκε από τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλέξια ως «Είσαι παιδί μου πειρασμός» (1993).

Τη διασκευή, στην οποία συμμετέχει η Μυρτώ Ναούμ, επιμελήθηκε η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία μάλιστα υπογράφει και τους στίχους στην αγγλική έκδοση του τραγουδιού με τίτλο «Desire», που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ελληνική.

Κλείσιμο
Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε ελληνική και αγγλική version πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Ζιώρης και η Μυρτώ Ναούμ στο ρόλο του ζευγαριού, ενώ ρετρό στοιχεία μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, με αρκετή δόση χιούμορ, χαράς, ρυθμού και ζωντάνιας.



Δείτε παρακάτω την ελληνική αλλά και την αγγλική εκδοχή του τραγουδιού:
 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης