Η γυμνή και χωρίς ρετούς φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου

Η γυμνή και χωρίς ρετούς φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου

Η τραγουδίστρια επέστρεψε από το Survivor, γεμάτη εμπειρίες και με… 7 κιλά λιγότερα

Η γυμνή και χωρίς ρετούς φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου
Την Ελένη Χατζίδου μέχρι πρόσφατα την απολαμβάναμε στο Survivor να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα στην παραλία και στα αγωνίσματα που ομολογουμένως δεν ήταν και το δυνατό της σημείο. Η τραγουδίστρια πέρασε πολλά στον στίβο μάχης του παιχνιδιού και επέστρεψε Ελλάδα, γεμάτη εμπειρίες και με… 7 κιλά λιγότερα! 

Η Ελένη δίνει συνέντευξη στο Down Town για όσα πέρασε στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ και ποζάρει με σέξι διάθεση για το περιοδικό! Ανάμεσα στις πόζες της και μια ολόγυμνη μέσα σε μια μπανιέρα με σαπουνάδες. Η ίδια, τη δημοσίευσε στα instagram stories της και έγραψε ότι είναι «χωρίς ρετούς, αγάπες μου». 


Κλείσιμο




Η Ελένη μίλησε στο περιοδικό για όσα έζησε μέσα στο reality. «Ένιωσα ότι αδικήθηκα. Δε νομίζω ότι είναι υπερβολή ένα «σκάστε βρε»που είπα στους μαχητές επειδή πανηγύριζαν δίπλα σε μια συμπαίκτριά μου που έκλαιγε γιατί τραυματίστηκε.

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να κάνει παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου η Ελένη απάντησε: «Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Θα ήμουν ψεύτρα να πω ότι θα μπορούσα να κάνω παρέα με 13 άτομα. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα. Τουλάχιστον όχι κολλητή, όμως θα έβγαινα μαζί με όλα τα κορίτσια για να θυμηθούμε τα παλιά».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης