Ηλίας Βρεττός: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο

Ηλίας Βρεττός: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο

Ένα λευκό βανάκι, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εμφανίζεται στο βίντεο να προσπερνά το όχημα του Ηλία και της Σοφίας, λίγο πριν το ατύχημα 

Ηλίας Βρεττός: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια του τροχαίου που οδήγησε τον Ηλία Βρεττό και την φίλη του στο νοσοκομείο και ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως περιέγραψαν, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε, ένα λευκό βανάκι που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τους «έκοψε» το δρόμο με αποτέλεσμα εκείνη να κάνει αριστερά για να το αποφύγει. Τότε, οι ρόδες του αυτοκινήτου βρήκαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα η οδηγός να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να χτυπήσει με το πλάι στο δέντρο.

Σε βίντεο που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star και έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος, ένα λευκό βανάκι, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εμφανίζεται να προσπερνά το όχημα του Ηλία και της Σοφίας, λίγο πριν το ατύχημα και οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό του.

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:



πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης