Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ατύχημα

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ατύχημα

Εμφανώς επηρεασμένος και αρκετά ήρεμος μίλησε με την ομάδα της εκπομπής

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ατύχημα
Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ξεκίνησε δυναμικά με έναν σημαντικό καλεσμένο. Σε ζωντανή σύνδεση από το σαλόνι του βγήκε στον αέρα της εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος απουσιάζει και σήμερα λόγω του προβλήματος οσφυαλγίας που αντιμετωπίζει.

Όλοι στο πάνελ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εμφάνισή του. Εμφανώς επηρεασμένος και αρκετά ήρεμος μίλησε στην κάμερα με την ομάδα της εκπομπής.

Κλείσιμο
«Πρέπει να μπορώ να περπατάω λίγο γιατί αν δεν περπατάω θα ακινητοποιηθώ πλήρως. Πρέπει να κάνω κάποιες μικρές διαδρομές στο σπίτι. Είναι καλύτερα τα πράγματα, δεν έχω επανέλθει ακόμα αλλά πάμε καλύτερα», είπε για την κατάστασή του.

Ο ίδιος εξήγησε πως παρακολουθεί την εκπομπή καθημερινά «εκτός από τις ώρες έχω θεραπεία ή κάποιο παιδί θέλει να χορέψει!». Πότε όμως θα επιστρέψει στην εκπομπή;

Ο Κρατερός εξήγησε πως αναμένεται τη νέα εβδομάδα είναι πιθανό να βρίσκεται στη θέση του για την πρωινή εκπομπή. «Θέλω να πιστεύω κι εγώ. Έχω μία σοβαρή επανεξέταση το Σαββατοκύριακο και φαντάζομαι ότι από Δευτέρα θα μπορώ να επιστρέψω κανονικά», σημείωσε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον θίασο, που συμμετέχει αλλά και ξεχωριστά τους Μάριο Αθανασίου (που ανέλαβε το ρόλο του Κρατερού με εσωτερική αντικατάσταση) και Βαγγέλη Αλεξανδρή που μπήκε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα στην παράσταση. «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την τιτάνια προσπάθεια που έχουν κάνει. Ευτυχώς όλα πάνε καλά. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια».



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης