Εντονη κινητικότητα στον ΣΚΑΪ εν όψει Survivor

Εντονη κινητικότητα στον ΣΚΑΪ εν όψει Survivor

Εκτός απροόπτου ο Λοΐζος Ξενόπουλος αναλαμβάνει την διεύθυνση προγράμματος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου το «Survivor Πανόραμα»

Εντονη κινητικότητα στον ΣΚΑΪ εν όψει Survivor
Δεν προετοιμάζονται μόνο οι ανταγωνιστές προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ριάλιτι επιβίωσης που όπως όλα δείχνουν και φέτος θα ταράξει τα τηλεοπτικά «νερά». Και ο ΣΚΑΪ προχωρά σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον αναπαραγωγής στιγμιοτύπων και σχολιασμού των όσων συμβαίνουν κάθε βράδυ στο Survivor.

Ετσι λοιπόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μέχρι στιγμής η πιο ισχυρή υποψηφιότητα για την παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα» μετά την απομάκρυνση της Ελεονώρας Μελέτη από τον σταθμό πριν από μερικούς μήνες.

Κλείσιμο
Στην θέση της στο «Εδώ» δεν έχει βρεθεί ακόμη η αντικαταστάτρια ωστόσο αναζητάται έντονα τις τελευταίες ημέρες και προβλέπεται να γίνουν και άλλες σημαντικές αλλαγές στη δομή, το περιεχόμενο και τα πρόσωπα της εκπομπής.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η μεταγραφή στον ΣΚΑΪ του πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega, Λοΐζου Ξενόπουλου στην θέση του διευθυντή προγράμματος του σταθμού, κάτι που είχε γράψει το «Θέμα» αμέσως μετά την αποχώρηση της Αλκηστης Μαραγκουδάκη.

Η πρώτη συνάντηση του κ. Ξενόπουλου με την διοίκηση του καναλιού έγινε το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν ευδοκίμησε καθώς υπήρχαν δισταγμοί που είχαν να κάνουν με το μέλλον του Mega στο οποίο ανήκε τυπικά. Ωστόσο φαίνεται ότι μετά από πολλά και διαδοχικά ραντεβού η χρυσή τομή βρέθηκε και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης