Ελίνα Κέφη: «Έριξαν στο μαγαζί του πατέρα μου την αισθησιακή μου φωτογράφιση»

Ελίνα Κέφη: «Έριξαν στο μαγαζί του πατέρα μου την αισθησιακή μου φωτογράφιση»

Το μοντέλο που μεσουράνησε στα ’90s μίλησε για την απόφαση της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας  

Ελίνα Κέφη: «Έριξαν στο μαγαζί του πατέρα μου την αισθησιακή μου φωτογράφιση»
Η Ελίνα Κέφη, το μοντέλο που μεσουράνησε στα ’90s, από το 2009 έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Η εκπομπή «Πρω1νό» στον Ant1 τη συνάντησε και μίλησε για την απόφαση της να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης.

Η Ελίνα, αναφέρθηκε και σε ένα απρόοπτο περιστατικό με τον πατέρα της, το οποίο τη στεναχώρησε, μετά από μία αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε για περιοδικό.  

Κλείσιμο
«Πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα κάνει μια φωτογράφιση λίγο πιο αισθησιακή. Τι την ήθελα και την έκανα κι εγώ; Και θυμάμαι ότι τότε πήγε κάποιος και έριξε το περιοδικό κάτω από την πόρτα στο μαγαζί του μπαμπά μου. Δηλαδή, πόσο κακία; Δηλαδή θα μου πεις το έκανες και δε θα το έβλεπε ο μπαμπάς σου; Δεν το έκανα κρυφά, αλλά ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω περίεργα και άσχημα. Ο μπαμπάς μου μπορεί και να μην το έβλεπε γιατί δεν ασχολιόταν με αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και μίλησε για τη ζωή της σήμερα. 

«Έχω σταματήσει την τηλεόραση από το 2009. Τα τελευταία χρόνια είμαι σε μία εταιρεία που έχουμε επώνυμα γνήσια μεταχειρισμένα αξεσουάρ. Πουλάω, καθαρίζω, κάνω ό,τι χρειάζεται σε ένα μαγαζί».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης