Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα... Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν...», δήλωσε με δυσαρέσκεια η παρουσιάστρια στο βίντεο που ανάρτησε στα Instagram Stories της

Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Μια νέα καριέρα φαίνεται πως ξεκινά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. 

Όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρθε η στιγμή της πρακτικής και θα πηγαίνει για μερικά πρωινά στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης. Εκεί η παρουσιάστρια θα διδάσκει τους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της, στην Φιλοσοφική Σχολή.
 
Κλείσιμο
Το πρωί της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα είχε το πρώτο της μάθημα, το οποίο μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media.
 
«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα... Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν...», δήλωσε με δυσαρέσκεια στο βίντεο και στις εικόνες που ανάρτησε στα Instagram Stories της.









Δείτε βίντεο: Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης