Εφαγε το γκολ για τα μάτια της!

Εφαγε το γκολ για τα μάτια της!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, καθώς η χθεσινή απροσδόκητη ήττα της ομάδας τους στο παιχνίδι με την Ελβετία αποδίδεται σε μία γυναίκα…
 

Εφαγε το γκολ για τα μάτια της!
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, καθώς η χθεσινή απροσδόκητη ήττα της ομάδας τους στο παιχνίδι με την Ελβετία για το Μουντιάλ αποδίδεται σε μία γυναίκα…
 
Η Sara Carbonera είναι μία πανέμορφη δημοσιογράφος από την Ισπανία που καλύπτει το αθλητικό ρεπορτάζ για το κανάλι Telecinco και παίρνει συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές μετά τα ματς. Μόνο που η 25χρονη καλλονή τυχαίνει να είναι και η επίσημη αγαπημένη του τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας Ικέρ Κασίγιας και πολλοί λένε ότι χθες κατάφερε να του αποσπάσει την προσοχή με την πανέμορφη ομολογουμένως παρουσία της.


 
Η Carbonera την ώρα που ο καλός της έτρωγε το γκολ ήταν πολύ κοντά στο τέρμα του και αυτό ήταν αρκετό για να τη στείλει στο πυρ το εξώτερον!

Κλείσιμο
Αλλά το επεισόδιο δε σταματάει εδώ. Ελαβε συνέχεια μετά τον αγώνα καθώς η νεαρά δημοσιογράφος έσπευσε να πάρει συνέντευξη από το έτερον της ήμισυ κατά την οποία είχε το θράσος να τον ρωτήσει: «Πώς κατάφερες και τα κατέστρεψες όλα;»
 
Ο ποδοσφαιριστής σοκαρίστηκε από την ερώτηση ωστόσο κατάφερε να απαντήσει: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω αν αυτή η ήττα θα έχει επιπτώσεις!».
 
Πάντως οι φαν του ποδοσφαίρου στην Ισπανία είναι έξαλλοι με τη δημοσιογράφο καθώς θεωρούσαν «περίπατο» το ματς με την Ελβετία με αποτέλεσμα όλη τους η οργή να βγαίνει τώρα στην Sara Carbonera!
 
Μάλιστα, ακόμα και το ίδιο της το κανάλι πήρε τηλέφωνο την 25χρονη και της ζήτησε εξηγήσεις για το επεισόδιο για να λάβει την απάντηση: «Εγώ; Μπορώ εγώ να αποσταθεροποιήσω μία ολόκληρη ομάδα;»
 
Η απάντηση είναι αν μη τι άλλο οφθαλμοφανής…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης