Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: «Στην φωλιά των Κουκου» η νέα τους εκπομπή

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: «Στην φωλιά των Κουκου» η νέα τους εκπομπή

Στην πρωινή ζώνη του Star 

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: «Στην φωλιά των Κουκου» η νέα τους εκπομπή
Η νέα εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου είναι γεγονός! Η πρωινή ζώνη του Star επανέρχεται δυναμικά με το μοναδικό δίδυμο να επιστρέφει μετά το πέρασμά του από το Epsilon.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό το όνομα της εκπομπής, αλλά και το trailer που γύρισαν οι δύο παρουσιαστές προ ημερών. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά σχετικά με τα μέλη που θα απαρτίζουν το πάνελ και την ομάδα τους. Ωστόσο κρίνοντας από τον τίτλο θα λέγαμε πως πρόκειται για κάτι άκρως ευρηματικό.

Ο τίτλος της νέας εκπομπής λοιπόν, είναι ένα λογοπαίγνιο από τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού σε συνδυασμό με την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία, «Στη φωλιά του κούκου».

Κλείσιμο
Κι όμως η νέα εκπομπή θα ονομάζεται «Στην φωλιά των Κούκου»! Ο Κρατερός μάλιστα ανέβασε και το λογότυπο της νέας εκπομπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τον ευφάνταστο τίτλο όπως ήταν φυσικό συνοδεύει και το αντίστοιχο trailer. Το trailer ανοίγει το «Let’s Star», που είναι το σλόγκαν για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του σταθμού, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον ηθοποιό να οδηγεί αρχικά μία μηχανή και στη συνέχεια απηυδησμένος από την κίνηση να ανεβαίνει στην ταράτσα πολυκατοικίας. Σε αντίστοιχο σημείο βλέπουμε και την παρουσιάστρια, με το ζευγάρι να καταλήγει να επικοινωνεί με… σφυρίγματα!

Δείτε το απολαυστικό trailer για τη νέα εκπομπή του Star:



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης