Τα απομνημονεύματα της Ντέμι Μουρ

Τα απομνημονεύματα της Ντέμι Μουρ

Η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ αποφάσισε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες των τριών γάμων της, αλλά και της καριέρας της στη σόουμπιζ στα απομνημονεύματά της που θα εκδοθούν από τον οίκο HarperCollins το 2012. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο εκδοτικός οίκος συμφώνησε να πληρώσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια για το βιβλίο.

Τα απομνημονεύματα της Ντέμι Μουρ
Η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ αποφάσισε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες των τριών γάμων της, αλλά και της καριέρας της στη σόουμπιζ στα απομνημονεύματά της που θα εκδοθούν από τον οίκο HarperCollins το 2012.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο εκδοτικός οίκος συμφώνησε να πληρώσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια για το βιβλίο.

Η 47χρονη ηθοποιός έγινε διάσημη από τις ταινίες "Ghost", "Indecent Proposal" και "A Few Good Men", αλλά και από την ταραγμένη προσωπική της ζωή. Η ίδια έχει παραδεχτεί πως αντιμετώπισε προβλήματα στην εφηβεία της εξαιτίας της αλκοολικής μητέρας της Βιρτζίνια Κινγκ που πέθανε το 1998 από καρκίνο του εγκεφάλου.

Κλείσιμο
Η Μουρ ήταν μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το 1991 ήταν η πρώτη που τόλμησε να φωτογραφηθεί γυμνή και έγκυος για το εξώφυλλο του Vanity Fair.

Πρώτος της σύζυγος ήταν ο μουσικός Φρέντι Μουρ. Ο γάμος τους διήρκεσε πέντε χρόνια και η Ντέμι κράτησε το επίθετό του. Το 1987 παντρεύτηκε τον Μπρους Γουίλις με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες και το 2005 παντρεύτηκε τον Αστον Κούτσερ, 15 χρόνια μικρότερό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης