Βίντεο: Ελένη Πετρουλάκη και Σόφη Πασχάλη κάνουν yoga στην παραλία

Βίντεο: Ελένη Πετρουλάκη και Σόφη Πασχάλη κάνουν yoga στην παραλία

Με αυτό τον τρόπο μας δείχνουν ότι μπορούμε να γυμναστούμε ακόμα και στις διακοπές μας

Για την Ελένη Πετρουλάκη και τη Survivor Σόφη Πασχάλη, η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.  Άλλωστε, είναι το επάγγελμα που ακολουθούν και φυσικά δεν έχουν τυχαία τέλειο κορμί. 

Η Σόφη και η Ελένη συναντήθηκαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και πήγανε μαζί για μπάνιο. Οι δύο γυμνάστριες έκαναν yoga στην παραλία και ανέβασαν σχετικό βίντεο στο instagram.

Με αυτό τον τρόπο μας δείχνουν ότι μπορούμε να γυμναστούμε ακόμα και στις διακοπές μας.

Δείτε το video:


Σήμερα πήγαμε με @elenipetroulaki σε μια πανέμορφη παραλία κ κάναμε κ τη γυμναστικουλα μας.. #yogaatthebeach #yogastyle #yogachallenge ⚓️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

ΣΧΟΛΙΑ (6)

kz

Τι κορμάρα η Πετρουλάκη, για να μην πω κάτι άλλο σε "-άρα" και κοπεί το σχόλιο...

....ε τ ά ξ ε ι ...τώρα !!

...ετάξη ρε πεδιά...οκ, είναι καλή αλλά είναι μεγάλη..., αυτό που το πάται..? ...από αναλογίες δήνει ρέστα..και πράβο τις...αλλά από ελκηστικότιτα υστερεί βαθέος...!! πως να το κάνουμε... ...σα καθυγήτρια γυμναστικής που είναι ...είναι μπομπάτι...αλλά σα γυνακάκη ..δε λέη και αρκετά πράματα... ... θα πρέπη να κοιταμαι λίγο και τα πολιτηστικά πράματα στη πατρίδα μας και όχι όλο τα θεμάματα και τις ξενυχτιές κάθε βράδυ στα παράκια και στα κλάπ .... ...και να σας πω και κάτη...μονο τα πολιτιστηκά και ο πολιτισμός μας θα μας βοηθήσουνε να ξεπαιράσουμε την κρίσι και να ανεβάσουμε το επήπεδο μας στην πεδία και τα γράματα στα διάφορα σκολία. οπότε ειναι καλίτερα να περιμένουμε την αυτονόητη έκφρασι που λίγη μόνο το γνωρίζουνε ...αλλά απεναντίας όλη οι άλλοι δεν επιθημούνε να το φανερώσουνε στο κοινό και τους πολίτες που τους ακολουθούνε σε κάθε εκδήλωσις .... μέσα στο μήνα την ημέρα αυτί. άραγε...λίγο αυτοσηκράτηση δε βλάφτει...και έτση κάνουμε . -

Άμα δεν δώ τριμμένα αμύγδαλα

να υπερχειλίζουν το παγωτό... αλλά μόνο σιρόπια ; αποχή λέμε.

Black

Ουστ κάρυες να πατε στην Ινδία.

@Σόφη Πασχάλη

Η γεροντοκόρη ζει με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς.

ελένη

Ντροπή να προωθούν ξεδιάντροπα εσωτεριστικές τεχνικές και πρακτικές της Ινδουϊστικής Ταοϊστικής Βουδιστικής Θρησκείας, σε ένα Ορθόδοξο Χχριστιανικό Έθνος, κι ενώ η Εκκλησία της Ελλάδος έχει εκδόσει προειδοποιητική οδηγία για τον κίνδυνο σατανισμού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης