Survivor Πανόραμα: O Κοκκινάκης μίλησε για όλα - Η «στημένη» ψηφοφορία, ο Σπαλιάρας και ο Ντάνος

Survivor Πανόραμα: O Κοκκινάκης μίλησε για όλα - Η «στημένη» ψηφοφορία, ο Σπαλιάρας και ο Ντάνος

Ο πολίστας, μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του στο παιχνίδι και φυσικά έδωσε απαντήσεις για όλους και για όλα 

Survivor Πανόραμα: O Κοκκινάκης μίλησε για όλα - Η «στημένη» ψηφοφορία, ο Σπαλιάρας και ο Ντάνος
Ο Κώστας Κοκκινάκης,αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και σήμερα ήταν καλεσμένο στο Survivor Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο πολίστας, μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του στο παιχνίδι και φυσικά έδωσε απαντήσεις για όλους και για όλα. Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για εκείνη την περιβόητη ψηφοφορία που μαζί με την Λάουρα Νάργες αλληλοψηφιστήκανε και βγάλανε προτεινόμενο μαζί τους και τον Λάμπρο Χούτο. 

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων, είδε το σχετικό βίντεο με τον Ορέστη Τσάνγκ στο πάρτι της ένωσης να μιλάει στην κάμερα και να κάνει τη σχετική αποκάλυψη. Πώς αντέδρασε ο Κώστας Κοκκινάκης; Τι είπε για τον Ορέστη Τσανγκ; 

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:




Ο Κώστας Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στη συμβίωσή τους στο νησί και μίλησε για την κόντρα του με τον Σπαλιάρα. Είπε πως γενικά ο Γιάννης Σπαλιάρας τους εκνεύριζε με τη συμπεριφορά του, ενώ υποστήριξε ότι θεωρεί ότι του κάνανε καλό που αποφασίσανε και τον στείλανε στην άλλη ομάδα.




 
Η Ελονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους τον ρώτησε τι τελικά έχει συμβεί με τον Ντάνο και ενώ στην αρχή ήταν καλός με την ομάδα στη συνέχεια άρχισαν σχεδόν όλοι να τον ψηφίζουν προς αποχώρηση! Ο Κώστας τόνισε πως δεν ψήφισε ποτέ να φύγει ο Ντάνος και εξήγησε: 

«Ο Γιώργος ήταν πολύ πιο έντονος με τους πανηγυρισμούς στα αγωνίσματα και υπήρχαν κάποια πράγματα που μας ενοχλούσαν αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναφέρω τώρα γιατί αλλιώς είναι οι συνθήκες που ζούσαμε εκεί και αλλιώς τώρα...αν βγουν όλοι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να τα βρούμε...Τώρα κάποιοι τσακωμοί μου φαίνονται αστείοι...»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης