Το νέο παιχνίδι επιβίωσης που ετοιμάζει ο Ant1 - Ποιοι celebrities θα πάρουν μέρος;

Το νέο παιχνίδι επιβίωσης που ετοιμάζει ο Ant1 - Ποιοι celebrities θα πάρουν μέρος;

To «Ι am celebrity get me out of here», βρετανικής παραγωγής, θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες και ήδη έχουν έρθει σε συζητήσεις αρκετά ονόματα της showbiz

Το νέο παιχνίδι επιβίωσης που ετοιμάζει ο Ant1 - Ποιοι celebrities θα πάρουν μέρος;
Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ant1 σχολίασαν και παρουσίασαν στο τηλεοπτικό κοινό το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει το κανάλι. Ο τίτλος του είναι «I am celebrity get me out of here», και τα τελευταία 14 χρόνια είναι το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο φορμάτ, έχουμε να κάνουμε με 12 celebrities που τους ρίχνει η… τηλεοπτική τους μοίρα μέσα στη ζούγκλα κι εκεί ανάμεσα στα άγρια ζώα, καλούνται να επιβιώσουν για 12 εβδομάδες. 

Οι διάσημοι ζουν στη ζούγκλα και έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις όπως το να φάνε μια κατσαρίδα, να αντέξουν να βάλουν το κεφάλι τους μέσα σ ένα κουτί με ακρίδες ή να μπουν σε μια καλύβα γεμάτη φίδια!
Κλείσιμο

To «Ι am celebrity get me out of here», θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες και ήδη έχουν έρθει σε συζητήσεις αρκετά ονόματα της showbiz.Σύμφωνα με πληροφορίες, Κώστας Μαρτάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη είναι, χωρίς ακόμα να είναι επιβεβαιωμένο, ανάμεσα σε εκείνους που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Ν. Αφρική, ενώ υπάρχουν σκέψεις να το παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης