Φωτογραφίες: Καρέ-καρέ ο καβγάς Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γιώργου Κοτσοβού

Φωτογραφίες: Καρέ-καρέ ο καβγάς Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γιώργου Κοτσοβού

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και ενώ το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει

Φωτογραφίες: Καρέ-καρέ ο καβγάς Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γιώργου Κοτσοβού
Καβγά με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, φέρεται να είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με το youweekly.gr.

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και ενώ το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει. Οι δυο τους διασκέδαζαν με ξεχωριστές παρέες, ωστόσο, ο ένας δεν άργησε να αντιληφθεί την παρουσία του άλλου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, που δημοσιεύει φωτογραφίες από τον καβγά, μέσα σε λίγα λεπτά, το πρώην ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια: έξαλλη, με ουρλιαχτά, τσιμπιές και σπρωξίματα που κατέληξαν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της, η Κωνσταντίνα όρμηξε στον Γιώργο, ο οποίος προσπαθούσε να την αποτρέψει.

Το χρονικό του καυγά


Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, περίπου στις 12, εμφανίζεται στο «Fantasia Live» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισάνου και κάθονται στους πίσω καναπέδες του μαγαζιού. 12:30 φτάνει ο Γιώργος Κοτσοβός μαζί με αντροπαρέα και απολαμβάνουν το πρόγραμμα στα μπροστινά τραπέζια. Ακριβώς δίπλα του και χωρίς να είναι στην παρέα του, εμφανίζονται δύο κορίτσια που απλώς παρακολουθούν το πρόγραμμα. Από το πουθενά αρχίζει το φλερτ μεταξύ του Γιώργου Κοτσοβού και της κοπέλας που το μικρό της όνομα είναι Αγγελική και είναι φοιτήτρια της Νομικής! Ο Κοτσοβός δεν έχει δει την Κωνσταντίνα, η οποία κάθεται ακριβώς από πίσω του, στα 5 μέτρα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια τον έχει δει και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται…
Κλείσιμο

Στις 2:30 π.μ. ο Κοτσοβός πλέον δεν φλερτάρει απλώς με την Αγγελική, αλλά αρχίζει να την αγκαλιάζει και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, όπως και εκείνη άλλωστε. Ταυτόχρονα, ο μετρ του καταστήματος ενημερώνει τον Κοτσοβό ότι βρίσκεται δίπλα του η Σπυροπούλου και τον προειδοποιεί ότι θα γίνει φασαρία! Ο Κοτσοβός, όμως, αδιαφορεί… Αυτό προκαλεί την έκρηξη της Κωνσταντίνας και γύρω στις 3 π.μ. η Κωνσταντίνα αφήνει την παρέα της, πλησιάζει τον Κοτσοβό και αρχίζει μια απίστευτη δημόσια σκηνή ζηλοτυπίας με ουρλιαχτά, τσιμπιές, σπρωξίματα που καταλήγουν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της. Στη συνέχεια, όπως σας περιγράφει αποκλειστικά το Youweeklygr, η Κωνσταντίνα κυριολεκτικά παίρνει τον Κοτσοβό σηκωτό και τον οδηγεί στις τουαλέτες όπου παραμένουν 20 λεπτά κλειδωμένοι, ενώ απέξω οι φίλοι του Κοτσοβού και ο μετρ δεν αφήνουν κανέναν να περάσει μέσα.

Μόνο ο φωτογράφος του Youweekly.gr ήταν εκεί και άκουσε, όλα όσα ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στις αντρικές τουαλέτες. 




Εκνευρισμένη η παρουσιάστρια του σκίζει το μπλουζάκι! Περίπου στις 3:15 π.μ. ο κόσμος παρακολουθεί την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σκίζει την μπλούζα του Κοτσοβού και ταυτόχρονα να τον οδηγεί στις αντρικές τουαλέτες: 



Δείτε βίντεο:
Καρέ-καρέ ο καβγάς Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γιώργου Κοτσοβού σε νυχτερινό κέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης