Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Άφωνοι έμειναν οι γονείς του νεαρού Ρώσου, οι οποίοι ήταν παρόντες στο σκηνικό, όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός, πέταξε το τηλέφωνό του στη θάλασσα και αυτός τη χαστούκισε μπροστά σε όλους

Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με τον σύντροφό της στη Μύκονο
Άφωνοι έμειναν θαμώνες και υπάλληλοι του προσωπικού στο εστιατόριο Rakkan στο Καλό Λιβάδι με τον άγριο τσακωμό του κακού κοριτσιού της αμερικάνικης σόουμπιζ Λίντσεϊ Λόχαν και του συντρόφου της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι η κατρακύλα της τα τελευταία χρόνια δεν έχει όρια. Αυτή τη φορά, τη νύφη πλήρωσε ο Ρώσος σύντροφός της σε μία σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων, αλλά και των γονιών του, που βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές.

Κανείς δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια του άγριου καυγά, που ξεκίνησε με φωνές από τη Λόχαν, η οποία δεν έδωσε δεκάρα για το γεγονός ότι μαζί με τον αγαπημένο της, ήταν και οι γονείς του.

Ο Ταραμπάσοφ αντέδρασε έντονα, απαντώντας φραστικά στην αρχή στα όσα του καταλόγιζε η Λόχαν, η οποία, έξαλλη από θυμό, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και το πέταξε στη θάλασσα.

Έξαλλος ο Ρωσος εκατομμυριούχος, χαστούκισε στο πρόσωπο τη Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία αμέσως μετά έφυγε. Επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και γύρισε στο ξενοδοχείο της. Ο καυγάς ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης για πολλές ώρες στο Καλό Λιβάδι και κανείς δεν ξέρει, τι μπορεί να συμβεί από εδώ και πέρα στη σχέση της Αμερικανίδας ηθοποιού με τον νεαρό Ρώσο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης