4.000 μηνύματα στήριξης στον Γιάννη Σπαλιάρα

4.000 μηνύματα στήριξης στον Γιάννη Σπαλιάρα

Πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να τον στήριξουν, έναντι στο «τρολάρισμα» που δέχτηκε, με μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

4.000 μηνύματα στήριξης στον Γιάννη Σπαλιάρα
Μετά το «χαμό» που προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα, πως έχει «κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες», με εκατοντάδες ατάκες χιούμορ να κάνουν το γύρο των social media, ο ίδιος ο Γιάννης Σπαλιάρας σήμερα αποκατέστησε την αλήθεια, λέγοντας πως: «Δεν είπα όλη την αλήθεια, στην πραγματικότητα είμαι ο Batman».

Παρά το χιούμορ με το οποίο αντιμετώπισε το πασίγνωστο μοντέλο το «τρολάρισμα» που έφαγε στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να τον στήριξουν με μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Κλείσιμο
«Ναι μωρέ ο Giannis Spaliaras είναι ασχημάντρας και πηδάει από τον ένα θέμα στο άλλο και τώρα με τα capital control πάει μόνο με 60 τη μέρα... Και εσείς γατάκια τι έγινε??? Το ρίξατε στο chat και το ψάρεμα???? Γιάννη κάψε τους κ άλλο τα εγκεφαλικά κύτταρα...» γράφει μία κοπέλα στον «τοίχο» του για να σχολιάσει από κάτω ένας θαυμαστής του: «Θέλουν να πουν ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε για 20 χρόνια ανα δυο μέρες μια γυναίκα εμείς ...λετε να μπορεί ο χάλιας ο σπαλιαρας...ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ;;Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;».



Τα μηνύματα στήριξης δεν έχουν μόνο επιθετικό χαρακτήρα, σε όλους όσοι βιάστηκαν να κατακρίνουν τα λεγόμενα του Γιάννη Σπαλιάρα: «Ετσι ειναι αγορι μου,οι αντρες εχουν κομπλεξ μαζι σου οπω κ οι γυναικες αντιστοιχα σε μια,ωραιοτερη απο αυτες,βεβαια αυτοι αυτες ανηκουν στην κατηγορια των κομπλεξικων δεν ειναι ολοι ετσι,εμεις σε γουσταρουμε γιατι εισαι ολα τα λεφτα σε ολο το συνολο ειμαστε φαν σου κ θα σε στηριζουμε...» γράφουν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.



Τέλος, αρκετά... πειστική είναι η εξήγηση που δίνει ένας άλλος άντρας, με την προτροπή να μη... ζηλεύουν οι υπόλοιποι άντρες: «Λοιπόν ο Giannis Spaliaras είναι 42 χρονών αν θυμάμαι καλά. Μιλάμε για έναν τύπο αντικειμενικά πολύ ωραίο, με χιούμορ και γενικά ευχάριστο για παρέα, διάσημο, με καρριέρα, με Corvette και με απίστευτη σπιταρόνα. Μόνο με ένα ή δύο από αυτά τα "χαρακτηριστικά", ένας άντρας κάνει σεξ με 50-100 γυναίκες το χρόνο (ακόμα και ατάλαντοι ημιδιάσημοι rappers/youtubers κλπ 20-50 γυναίκες το χρόνο τις καταφέρνουν). Αν υπολογίσουμε λοιπόν οτι με όλο αυτό το πακέτο θα μπορούσε να κάνει σεξ με 200 γυναίκες το χρόνο (βάζω και τις π@@ς μέσα), μέσα σε 20 χρόνια τις έχει καλύψει τις 4000... Μη ζηλεύετε ρε!!!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης