Ηλίας Βρεττός: Τι λέει για τη νέα του... σχέση;

Ηλίας Βρεττός: Τι λέει για τη νέα του... σχέση;

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού που βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται 

Ηλίας Βρεττός: Τι λέει για τη νέα του... σχέση;
Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν. 


Η παρουσιάστρια παρακολούθησε το πρόγραμμα του πρώην συντρόφου της λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως η σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου έφτασε στο τέλος της. 
Κλείσιμο

Ο Ηλίας Βρεττός δεν αρνήθηκε μάλιστα να μιλήσει στην κάμερα της πρωινής εκπομπής και σχολίασε και το τελευταίο δημοσίευμα που τον θέλει να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό νεαρού μοντέλου. 

Ο τραγουδιστής αρχικά είπε για την παρουσιάστρια που τον τίμησε με την παρουσία της εκεί: «Η Ναταλία Γερμανού μού είχε πει κάποτε "πρόσεχε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους που συναντάς ανεβαίνοντας, γιατί τους ίδιους ανθρώπους θα συναντήσεις κατεβαίνοντας". Αυτή την κουβέντα την έχω κρατήσει πολύ καλά μέσα μου. Με τη Ναταλία είμαστε χρόνια φίλοι, είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Είναι άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ το μυαλό του, την κρίση του και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Γενικότερα, σε επαγγελματικά και σε προσωπικά θέματα, η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο και θα τη συμβουλευτώ, όπως και εκείνη θα κάνει το ίδιο». 
 
Όσο για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία συμμετέχει και στο νέο του video clip, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Με τη Φελίσια κάναμε διαφορετικές ημέρες γυρίσματα. Στο κλιπ, αν το έχετε δει, δεν είμαστε μαζί. Μόνο σε μια σκηνή στο τέλος συμπέσαμε. Επειδή καταλαβαίνω πού το πας ακριβώς με τα θέματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, θα σου πω ότι δεν μου αρέσει να δίνω τροφή για σχόλια που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Την προσωπική μου ζωή την κρατάω πολύ προφυλαγμένη και είμαι πολύ επιφυλακτικός πριν πω οτιδήποτε. Ότι αποφάσισε κάποιος να βγάλει (στη δημοσιότητα) κάτι, δεν με υποχρεώνει να μιλήσω κι εγώ για αυτό. Θα είμαι όπως ήμουν πάντα. Πάντα ήμουν προσεκτικός». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης