Ηλίας Βρεττός: Ο λόγος που έγινε ο χωρισμός με έκαναν να είμαι γρήγορα, πολύ καλά

Ηλίας Βρεττός: Ο λόγος που έγινε ο χωρισμός με έκαναν να είμαι γρήγορα, πολύ καλά

«Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Κάνω λάθη και σίγουρα έχω κάνει και μεγάλα λάθη όπως και δεν θα έδινα ποτέ δεύτερη ευκαιρία», λέει ο τραγουδιστής

Ηλίας Βρεττός: Ο λόγος που έγινε ο χωρισμός με έκαναν να είμαι γρήγορα, πολύ καλά
Ένας μήνας πέρασε από τότε που χώρισαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός και ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο Thema People απαντάει για το πως διαχειρίζεται την περίοδο μετά την οριστική απομάκρυνση του από το όμορφο μοντέλο και οι δηλώσεις του κρύβουν προφανώς πικρία:

«Είμαι πολύ καλά. Ο λόγος και ο τρόπος που έγινε ο χωρισμός μου με έκανε να είμαι πολύ γρήγορα, πολύ καλά», τόνισε ο Ηλίας Βρεττός, ενώ δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τίποτα, αλλά δεν δίνει και δεύτερη ευκαιρία: «Ο,τι γίνεται συμβαίνει για κάποιο λόγο. Αποδεικνύεται ότι γίνεται για καλό».

Κλείσιμο
Για τα λάθη που έχει κάνει δήλωσε: «Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Κάνω λάθη και σίγουρα έχω κάνει και μεγάλα λάθη. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως αντιλαμβάνομαι ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσω, έτσι αισθάνθηκα, έτσι φέρθηκα, έτσι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ λοιπόν, όπως και δεν θα έδινα ποτέ δεύτερη ευκαιρία».

Για την έκταση που πήρε η προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό αλλά και γενικότερα και για όσο διήρκεσε είπε: «Είχαν βγάλει τόσα πολλά για την τελευταία σχέση μου. Τόσα πολλά που ήταν υποκριτικό να κρύβομαι. Έτσι μίλησα...», είπε και πρόσθεσε : «Δεν θα βάλω ταμπέλες. Δεν θα αλλάξω. Θα είμαι αυτό που είμαι. Θα κάνω σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα μου το βγάλει αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης